728 x 90

Ahad, 2 November 2014

DIY Cork Notice Board - Progress #2

DIY Cork Notice Board - Progress #2

Balik outing tadi sempat tambah wall decoration. Kononnya nak kasi naik seri.

Cork boards dengan wall decoration :)

Haaa, lepas ni dah bolehlah saya hias board ni sikit demi sikit. Slow slow, bergantung pada mood dan masa senggang yang ada  :) Kalau saya rajin, saya akan upload progressnya lagi. Tapi, kalau sifat M tu menebal, saya kongsi apabila dah betul-betul siap ye.


32 ulasan:

  1. aloooohaa. sangatt lawaa. :3 excited nak tunggu rupaa dia esokk. mestii comell kan? XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam xde progress utk hari ni, Dik Na. Akak pandang je.... ;)

      Padam
  2. x sabar pula nak tengok hasil yang sudah siap..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah. Tapi tak tau bila siapnya, Wana :)

      Padam
  3. tak sabar nak tunggu progress. heheh ^_^

    BalasPadam
  4. aloor jeles tengok akak diy cork board ni...kite ade banyak sangat idea DIY skrg, tapi xleh lagi nak buat, sebab ade exam....sedih! cepatlah exam berlalu... :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. No jelly-melly! Abiskan exam tu dulu ye...lepas exam pilihlah nak buat projek diy yg mana k...

      Padam
  5. interior designer jeles kalo nampak akak buat cantik camni. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha takdelah dia nak jeles...dia cakap "What have you done?!!!"

      Padam
  6. wahhhh di kalau nk DIY bilik blh mintaq nasihat kak farra lah... xsabar nak tengok hasil..DIY akk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adoiii,..lambatlah siap bilik Farra kalau tunggu khidmat nasihat akak hihihi

      Padam
  7. sifat M ni tu kekadangggggg :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Time M tu berat & panjang,...tak leh buat apa, Scha!

      Padam
  8. akak mai laaaaa tlg hias bilik CT ni. awat comel sangat. deco cem ni CT suka hohoho..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka ke,..alah CT buat sendiri lagi cantik,..u all budak2 muda lagi kreatip! Byk idea ;)

      Padam
  9. Kak farrah bt cmni kt bilik ayu plak laa...
    Heheheheh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bilik ayu kena renovate buat nursery si kecil.

      Padam
  10. Balasan
    1. Thanks,...macam biasa akak tau tepek2 je :)

      Padam
  11. kak farah.. nk pnjam idea ckit boleh dak...kreatif betul la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan,..silakan...tak yah pinjam-pinjam... :)

      Padam
  12. aaaaaaaaaaaaaa... sangat jeles! sangat jeles >.< saya pnya dinding kosong sangat ni.. ngah pikiaq nak wat pa.. haha.. rasa macam dah ada idea..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ting! Mentol atas kepala dah menyala!

      Padam
  13. Wowww...dah makin berseri.
    Teruskan usaha ye, k.Farrah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Shikin! Semangat...semangat!

      Padam
  14. tak sabar nk tgok hasilnya nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah. Bila siap akak share kat sini :)

      Padam
  15. Teringin nak ade bilik sndiri lpas tu hias ikut kehendak hati.
    Akak kretip kan, nanty boleh tunjuk ajar, hihihhi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu tak adalah kreatif mana, Nur. Tapi setakat nak bagi2 idea tu, boleh aja :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...