728 x 90

Rabu, 29 Julai 2015

Dapat Rexona Kit Box Melalui Woop.my

Minggu lepas, saya dapat kurier. Masa staff kurier called nak pastikan orang ada rumah ke tidak, saya tertanya-tanya sendiri. Dari siapa? Bungkusan apa? Rasanya saya tak expect sebarang kiriman. Terujanya apabila bungkusan dah sampai ke tangan! Ini yang saya dapat.


Rexona Kit Box

Rexona Kit Box:
  • Rexona Men Invisible Dry
  • Rexona Women Passion Dry
  • 3 keping kupon diskaun bernilai RM3 setiap satu
  • 3 keping kad survey Rexona Fresh Performance
  • 1 mini booklet tentang Rexona 

Saya terima box ini daripada Woop. Saya pernah tulis entri mengenai Woop di sini. Baru-baru ini ada kempen Rexona. Kita buat beberapa missions mudah dan berpeluang untuk dapat Rexona Kit Box. Seronoknya! Tambahan pula, saya memang pengguna produk Rexona sejak dulu.

Bukan itu sahaja, ada macam-macam lagi. Setiap missions yang kita buat akan diberi mata. Mata yang dikumpul boleh digunakan untuk tebus barang-barang. My personal opinion, barang-barang pengiklan/penaja di Woop memang menarik dan berbaloi. Memang barang keperluan sehari-hari. 

Saya baru je tebus:
  • 2 Rexona Women Deoderant
  • 1 Febreze Refill & Joy Dishwash Liquid

Tetapi, belum sampai lagi. In a way, dapat jimat belanja. Peruntukan wang untuk beli barang-barang di atas boleh masuk tabung :)

Berminat? Jom sertai Woop for loads of worth-it-berbaloi-baloi fun! Daftar percuma di sini.



24 ulasan:

  1. ekin pun dah dapat gak... ni yang terbaru dapat smalam joy tu hihihi teruja sangat dapat barang ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tengah tunggu Febreze & Joy gak ni. Kalau beli kat kedai dah berapa,..

      Padam
    2. Tu la kan akak... ni tengah gigih kumpul point nak soflan hahahahahah...

      Padam
  2. I dapat 2 set rexona kit ni.. hihi.. depa salah hantar ke ntah la sampai dua.. yg entry ni dikira x kak farrah sebagai mission tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baguslah tu. Cukup stok utk dua tiga bulan. Hihihi tak..tak. Entri ni bukan part of mission. Entri ni nak ajak orang masuk woop :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Akak dari dulu selesa guna Rexona :)

      Padam
  4. Best ke guna rexona kak? Wawa guna nivea..

    BalasPadam
  5. seronoknya..murah rezeki akak..wana pun suka guna deadorant spray macam tu..senang dan cepat kering.. ^_^

    BalasPadam
  6. wana pun nak register juga la..best tu dapat barang percuma kan kak..

    BalasPadam
  7. Dah join & dah dapat. Dorang siap hantar 2 kali...hehehe...rezeki ☺

    BalasPadam
  8. Dah daftar Woop tapi xtau nk buat macam mana..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat mimie... jwb soalan kumpul point best2

      Padam
  9. Pernah jugak dapat macam ni tapi dari freebies.. Cer try...

    BalasPadam
  10. kite tak pakai rexona la... huhu

    BalasPadam
  11. Cikna pun dpt gak tp dpt 2set amik kat gdex sblm& slps raya....;-)

    BalasPadam
  12. ekin sebelum ni guna nivea , Avon dan sekarang enchanteur.. ni boleh rexona Cuba la pakai... suami ekin happy dapat pakai sebab tahun lama bau lg pulak dia first time pakai tu hihihi

    BalasPadam
  13. Syoknya dapat... Nak jugakkkk. Nak g tengokla kat woop

    BalasPadam
  14. Tahniah!!!! mission berjaya!

    BalasPadam
  15. tgk da entry tu
    heee bestnye
    ayu da daftar dah
    tapi otak cm krik krikk je

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...