728 x 90

Rabu, 4 November 2015

Kau - Mojo (Easy Chords)


Kord Gitar dan Lirik 'Kau' - MOJO

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
A B7 A B7

A                                           Dm
Kau yang dulu pernah berjanji
               G                     C
Untuk setia menyayangi
               F                  B7           E
Hingga ke hari terakhir ku percaya


A                    Dm
Ku dengan setia mencintai
                G                          C
Hingga ku gembokkan hati
                     A          B7            E
dari yang lain tetapi kau mendusta


(Chorus)
A                       Dm
Kau merobek hatiku
G                                C
Kau mencabut nyawaku
F                        B7           E
Kau bunuh semua harapanku

A B7

A                    Dm
Ku dengan setia mencintai
                G                          C
Hingga ku gembokkan hati
                     A          B7            E
dari yang lain tetapi kau mendusta


A                       Dm
Kau merobek hatiku
G                                C
Kau mencabut nyawaku
F                        B7           E
Kau bunuh semua harapanku

A                        Dm
Ku dalam kegelapan
G                                C
Ku hanyut kehilangan
F                       B7     E
Kau biarkan sajaku pergi


Kord Gitar Lagu MOJO yang lain:

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya. 


35 ulasan:

  1. Balasan
    1. Haah, KTC. Single terbaru Mojo :)

      Padam
    2. Cubalah dengar,...tapi ni versi tangkap leleh :)

      Padam
  2. wah camni dah boleh main gitar pasni..:) kihihi
    selamat pagi farrah ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat pagi, Ros. Hehehe jom kita goreng gitar sama2 :)

      Padam
    2. Kak Ros pandai goreng gitar gak eyh? Hihi :)

      Padam
  3. Tak reti main gitar, pegang pon tak pernah. akak ni mmg berbakat sungguh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu tak adalah berbakat mana, Yana. Ada banyyakkkkkk benda lain yang akak tak tahu :)

      Padam
    2. masing masing ada bakat masing masing kan.tapi best nanti boleh cipta lagu sendiri pulak ye.

      Padam
    3. Samalah tak pernah main.. Sentuh pernah.. Sentuh sikiiiittttt jer gitar sepupu haha

      Padam
    4. KTC, jadilah dapat sentuh sikit. KTC pandai merempit naik motor :)

      Padam
  4. Lagu baru ek.. Best ke?? Cam nak kena cari ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila, Sha. Cari jangan tak cari :)

      Padam
  5. Diana tak reti lah main gitar.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, Diana. Saya yakin, tak reti main gitar pun, banyak lagi perkara yang Diana tahu buat :)

      Padam
  6. A B7 A B7? adusss meme dok pehe kawe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Parking lot je SS tahu.. Keh Keh Keh..

      Padam
    2. Hahahah parking lot perginya. Sis JM, kalau tak faham tak apa. Jeling2 je chords tu ye :)

      Padam
  7. Apa lagi Kak Farrah, demo sikit main gitar hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah akak kalau demo, korang mimpi ngeri nanti! Sungguh tidak indah pemandangannya ;)

      Padam
  8. mmg xtau la lagu2 baru ni..hahaha

    BalasPadam
  9. Suami ena pandai main gitar n drum..wife nya ni mmg 'buta' music..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suami dah pandai main gitar, isterinya jadi vip tukang dengarlah :)

      Padam
  10. Belum pernah dengar.. Nanti nak cari kat You tube

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila cari..tengok kena tak dengan selera telinga kanda :)

      Padam
  11. ayu xtau ayu penah dengar x lagu nie
    mcm xbiasa dengar je lirik dia ni

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...