NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 33 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 14 Mac 2016

Berat - Mark Adam (Easy Guitar Chords)

Menunaikan permintaan. Cuti sekolah kali ni, saya pun cuti sama. Jadi, ada masa lebih sedikit untuk petik-petik si Kapok. Lagu baru Mark Adam. Released sekitar Januari tak silap saya.

Kord dan Lirik Lagu Berat - Mark Adam 

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
G C G C

G C
Saat ku berjalan sepi
Em-D C
Dan menunggu akhirnya perjalanan ini
G C
Ku putuskan untuk memutuskan
Em-D C
Cerita cinta kita akhirnya di sini

C Em
Takkan bisa menahan lagi
A D
Tiba masanya ku pergi

(Chorus)
G  Em
Sungguh beratnya rasa ku melepaskan cinta
A D
Walaupun tak bisa jauh darimu
G  Em
Sungguh beratnya rasa ku melepaskan kamu
A D
Walaupun tak bisa hidup tanpamu

G C G C

G C
Terus terang ku akui
Em-D C
Ku tak bisa menunggu sesaat pun lagi
G C
Harap kau bisa mengerti
Em-D C
Cerita cinta kita akhirnya di sini

C Em
Takkan bisa menahan lagi
A D
Tiba masanya ku pergi

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

19 ulasan:

  1. Wana suka dengar lagu ni..dah tengok video klipnya..sedih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betol2.. video klip die touching..

      Padam
    2. Touching sebab Mark Adam terkorban :)

      Padam
    3. huhuhu baru dengar .. pastu repeat lagidan lagi

      Padam
  2. klaulah denggg pandai main gitar.. ermmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada peluang belajarlah. Tak susah pun :)

      Padam
    2. Cer soh cikgu ceketed buat tutorial... Ha ha ha

      Padam
  3. Kak Farrah, payung lagu satu.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi susahlah, nanti mark adam tak leh cari makan ;)

      Padam
  4. selain Jericho Rosales.. CT rasa Mark Adam ni CT istiharkan as antara orang Pilipin yang handsome <3

    BalasPadam
  5. Sungguh beratnya rasa ku melepaskan kamu..

    Alalalla , touching la lagu ni heheh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...