728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Isnin, 14 Mac 2016

Berat - Mark Adam (Easy Guitar Chords)

Menunaikan permintaan. Cuti sekolah kali ni, saya pun cuti sama. Jadi, ada masa lebih sedikit untuk petik-petik si Kapok. Lagu baru Mark Adam. Released sekitar Januari tak silap saya.

Kord dan Lirik Lagu Berat - Mark Adam 

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
G C G C

G C
Saat ku berjalan sepi
Em-D C
Dan menunggu akhirnya perjalanan ini
G C
Ku putuskan untuk memutuskan
Em-D C
Cerita cinta kita akhirnya di sini

C Em
Takkan bisa menahan lagi
A D
Tiba masanya ku pergi

(Chorus)
G  Em
Sungguh beratnya rasa ku melepaskan cinta
A D
Walaupun tak bisa jauh darimu
G  Em
Sungguh beratnya rasa ku melepaskan kamu
A D
Walaupun tak bisa hidup tanpamu

G C G C

G C
Terus terang ku akui
Em-D C
Ku tak bisa menunggu sesaat pun lagi
G C
Harap kau bisa mengerti
Em-D C
Cerita cinta kita akhirnya di sini

C Em
Takkan bisa menahan lagi
A D
Tiba masanya ku pergi

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

19 ulasan:

  1. Wana suka dengar lagu ni..dah tengok video klipnya..sedih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betol2.. video klip die touching..

      Padam
    2. Touching sebab Mark Adam terkorban :)

      Padam
    3. huhuhu baru dengar .. pastu repeat lagidan lagi

      Padam
  2. klaulah denggg pandai main gitar.. ermmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada peluang belajarlah. Tak susah pun :)

      Padam
    2. Cer soh cikgu ceketed buat tutorial... Ha ha ha

      Padam
  3. Kak Farrah, payung lagu satu.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi susahlah, nanti mark adam tak leh cari makan ;)

      Padam
  4. selain Jericho Rosales.. CT rasa Mark Adam ni CT istiharkan as antara orang Pilipin yang handsome <3

    BalasPadam
  5. Sungguh beratnya rasa ku melepaskan kamu..

    Alalalla , touching la lagu ni heheh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...