728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 31 Julai 2016

Khai Bahar - Bayang (Easy Guitar Chords)

Siapa yang suka berkarok dengan aplikasi Smule, mesti kenal dengan Khai Bahar kan? Khai ni dah dikira Raja Smule. Famous bebenor! Disunting oleh NAR Records untuk jadi artis rakaman, sekarang ni dah released single - BAYANG. Nah, pagi-pagi Ahad ni, saya belanja chords lagu Bayang nyanyian Khai. Selamat petik gitar. Selamat bernyanyi! 

Belum dengar lagi? Boleh dengar di sini.

Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.
Klik imej di atas

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

Kord Gitar dan Lirik Lagu Khai Bahar - Bayang

(Intro)
Em G D
Em Am D


Em D
Lubuk hati yang terdalam
C D
dihuni rindu menjalar
Em D
jarak terus memisahkan
C D
tapi hati

Em D
Mungkin tangan ini tak pernah
C D
Membelai indah cintamu
Em D
Mungkin mata ini tak terlihat
C D
Tak akan hilang

(Chorus)
Em
Bayang
Am D
mekar di dalam jiwaku
G C
bersebelahan tanganku
Am B7 
tak mungkin aku terlupa

Em
Rindu
Am D
hati ini semakin risau
G C
jurang perjalananku
Am B7
walau jauh takkan berubah

Ulang (Chorus)
C D Em
C D Em


Em
Bengang
Am D
rindu mendera hatiku
G C
pedih menyeksa jiwaku
Am B7
tak pernah kita bersua

C D Em



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

11 ulasan:

  1. Sedap juga lagu dan lirik dia. Berjiwa-jiwa pula rasanya dengar lagu ni. Hehe.

    BalasPadam
  2. senang khai bahar ni jadi artis masuk SMULE jah

    BalasPadam
  3. Khai bahar kenal dalam smule je..xpernah dgr lagi lagu ni...huhu

    BalasPadam
  4. mula kenal dia dari smule laa..

    BalasPadam
  5. Chord gitar ni senang faham laa

    BalasPadam
  6. dulu mase mule2 dgr mcm xbest je..
    tp sjk dgr lagu dia yang lagi satu tuh
    jadi best lak dgr suara khai bahar ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...