728 x 90

Jumaat, 1 Julai 2016

Kord Gitar Kupohon Restu Ayah Bonda - Mamat (Easy Guitar Chords)


Kord Gitar Kupohon Restu Ayah Bonda - Mamat (Easy Guitar Chords)

(Intro)
Am G
Duhai bonda duhai ayahanda
Dm
Dengarlah rayuan anakanda
E
Yang jauh di mata


Am G
Tanpa kusedari airmataku mengalir
F Dm E
Terdengar ayat seruan takbir
Am G
Betapa daku gembira tika di samping keluarga
F E Am
Di pagi mulia hari raya



(Chorus)
G Am
Kan kusujud di kakimu bila kita bertemu
G Am
Kan kucium tanganmu kupohon restumu
Dm G Am
Oh maafkan daku kesalahan diriku

Am Dm Am E Am

Am G
Walau jauh dimata namun tak dapat kulupa
F Dm E
Doaku sepanjang masa agar kaubahagia
Am G
Kupohon restu darimu oh ayah dan ibu
F E Am
Agar tercapai citaku membela nasibmu

Ulang (Chorus)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

10 ulasan:

  1. Antara lagu best utk hri raya

    BalasPadam
  2. lagu lagu raya yang lama jugak tetap evergreen.. lagu baru pening kepala dengar..
    nak jugaaaak lagu ketupat rendang hehe..

    BalasPadam
  3. lagu Mamat ni pun wajib kena pasang sebab lagu lama.. hehe..

    BalasPadam
  4. dengar lagu ni je dah syahdu...

    BalasPadam
  5. dulu2 sy x tau penyanyai asal lagu ni igt mamat je rupanya bukan... ;-)

    BalasPadam
  6. Yana suka sanagt lagu ni .. acah acah duk jauh hahha

    BalasPadam
  7. kalau dengar versi nasyid siap ada doa untuk ibu ayah ... syahdu je rasa

    BalasPadam
  8. Lagu sekarang macam tak de feel ! hahahha

    BalasPadam
  9. Lagu ni sedih tambah bila raya jauh dari ma n aboh bila dengar lagu mengalir air mata di pipi ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...