728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

Jumaat, 16 September 2016

Sisaku - Akim and The Magistret (Easy Guitar Chords)

[Scheduled]Still away. Will visit you soon.

Satu lagi lagu Akim and The Magistret yang saya suka. Tetapi ini bukan lagu slow ye. This one elemen rocknya lebih sedikit :) Lirik pun best!

Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.
Klik imej di atas

Kord Gitar dan Lirik Sisaku - Akim and The Magistret

(Intro)
Em Am D G C B7

Em
Berlari dengan bayang
Am
Yang tidak pernah hilang
D G
Telah hanyut dalam hati
C B7
Tak tergenggam tanganmu

Em
Tinggi ku angkat kamu
Am
Terbayang menyusur masa
D G
Bertahan dan menantikan
C B7
Untuk mengubah semua
Em
Separuh nyawaku
B7
Akan tetap terus bersamamu
C
Biar pun jasadku
B7
Tak mampu lagi bersamamu
Em
(Separuh nyawaku)

Em
Tapi tiada sedari
Am
Namun tidak beranjak
D G
Ku tak mampu mencintamu
C B7
Sepenuh hati lagi

(*)
Em
Separuh nyawaku
B7
Akan tetap terus bersamamu
C
Biar pun jasadku
B7
Tak mampu lagi bersamamu

Em
Separuh nafasku
B7
Tetap terus singgah di jantungmu
C
Biar pun diriku
B7
Tak selamanya bersamamu

Em Am D G C B7

Ulang (*)

Em
Separuh nyawaku
B7
Terus bersamamu
C
Biar pun jasadku
B7
Hu u hu

Em
Separuh nyawaku


Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

23 ulasan:

  1. Alaaa... away lagi ka ? ingat dah balik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya lepas ni memang away selalu la gamaknya :)

      Padam
  2. Macam tak pernah dengar lagi lagu ni. Ehehe

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Nanti free Intan cuba dengar ye 😊

      Padam
  4. farrah, nak lagu polaroid satu. hehhee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pejamkan mata....imagine saya nyanyikan ye hihihi

      Padam
    2. SS pejam gak mata... Rasa nak tido... ha ha ha...

      Padam
  5. suka lagu dia.. tajuk lagu pun pendek2 jer..

    BalasPadam
  6. minat akim , tapi dah jarang dengar lagu lagu baru dia

    BalasPadam
  7. sayangnya tak pandai main gitar...kalau tak mesti best layann ni

    BalasPadam
  8. Macam pernah dengar.. macam tak... ehhh....

    BalasPadam
  9. Saya tak pernah dengar lagu ni cik Farrah. You makes me want to download it.

    BalasPadam
  10. trima kaseh utk easy chords ni! :) teringin nak jamming lagu ni tapi chords sblm ni susah giler.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...