728 x 90

Rabu, 28 September 2016

Kord Jaga-Jaga - Amira Othman (OST Abang Bomba, I Love You)

Lagu terbaru Amira Othman yang jadi OST Abang Bomba, I Love You ni dah mula dapat sambutan. Sana-sini dengar orang nyanyi dan dok layan video klipnya di Youtube. Memang 'memancing telinga', sedap didengar :)

Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.
Klik imej di atas

Kord Jaga-Jaga - Amira Othman (Easy Guitar Chords)
OST Abang Bomba, I Love You

(Intro)
Dm E Am A

Dm
Pabila mengungkap kata cinta
G C
Manis bicara oh semanis gula
F Dm
Lidah lelaki harus waspada
E A
Lihat baik buruknya

Dm
Aku bukan si dara biasa
G C
Dambakan kasih nak dimanja-manja
F Dm
Lidah ku tajam bila berkata
E F E
Niat di hati cuma untuk berjaga-jaga

(Chorus)
C Em Am
Engkaulah lagu yang menemani diriku
Am Dm
Selama-lama terus menyanyi
C F G
Tiada ganti indahnya suaramu

C Em Am
Bagaikan lagu yang membayangi diriku
Am Dm
Seumpamanya melodi terindah
C F G
Telah tercipta irama di hatiku

Dm
Ku bagaikan mawar yang berduri
G C
Cantik dipandang takut didekati
F Dm
Andai hanya nak bertarik tali
E A
Baik kau undur diri

Dm
Namun harusnya ku mengakui
G C
Sebenarnya hati telah kau curi
F Dm
Siang dan malam silih berganti
E F E
Walau tujuh purnama ku tetap setia

Ulang (Chorus)

F Am
Usik mengusik bergurau senda
Dm G
Batasnya jangan dilupa
F Am
Sucinya cinta elok dijaga
Dm E
Hingga terbina istana

Ulang (Chorus)

C G
Engkaulah lagu
Am
Engkaulah lagu
C Dm
Seumpamanya melodi terindah
Em F C
Telah tercipta irama di hatiku


Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.  

38 ulasan:

  1. Balasan
    1. best best sama macam lagu hati hati jugak

      Padam
    2. Yang tulis lagu ni pun orang yang sama,..Faizul AF :)

      Padam
  2. Ros tengah angau lagu ni. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti dengar banyak2 kali kan,.. :)

      Padam
  3. Tak pernah tengok cita n taktau ada lagu ni... huuuuuuuuuuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. yana pon kalau tak kak farrah yang up lagu ni tidok le tahu

      Padam
    2. Hihihi skrg dah taulah kiranya kan,...

      Padam
  4. SS dload, HH yg concour lagu ni ahaksss

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. tu dia sis JM dah teringat kat HH.. merajuk si SS nanti..

      Padam
    2. Lepas ni bercuti sama-sama layanlah lagu ni puas-puas ye :)

      Padam
  6. dulu sis JM terjebat ngan Janna Nick skrg amira Othman..sbb? HH! ahahaha..adeh lah

    BalasPadam
  7. ni SS nye pasal..download lagu BEST! repeat kami dlm kete

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS lak nak muntah korang asik repeat lagu ni... Adehh

      Padam
    2. Kihkihkih ada rasa menyesal tak? ;)

      Padam
  8. akak sempat tengok beberapa episod je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya rajin gak tengok bila astro tayang back-to-back :)

      Padam
  9. yana nampak je tajuk entri ni terus search kat utube , sebab rumah xde astro

    BalasPadam
  10. dan lagu yana duk ulang ulang suka lagu lirik dan suara mira ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh geng ngan Sis JM dan HH ni :)

      Padam
  11. Balasan
    1. Lagu2 si Amira ni memang harmoni belaka :)

      Padam
  12. tgk sekali ja... umah xdop astro...

    BalasPadam
  13. suke gak lagu ni...
    comell
    mcm lagu hati2

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...