NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 32 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 30 Jun 2018

Chords Tak Pernah Hilang - Kaer dan Amylea (Easy Chords)

Lama tak buat entri guitar chords. Sekarang ini amat sibuk jadi masa untuk bersenggang dan berdendang dengan si Kapok sangat terhad. Tali kapok pun lama tak bertukar. Hari ini baru ada masa sikit,..dapatlah tune gitar dan main satu dua lagu. 

Masa mula-mula lagu Tak Pernah Hilang ni keluar, saya suka juga dengar. Sebab melodinya macam lagu-lagu Melly Goeslow. Kemudian, bulan puasa hari tu layan cerita Nur, memang semakin kerap dengarlah. Pagi petang siang malam asyik berdengung je lagu ni kat telinga ;)

Di bawah ini kord gitar Tak Pernah Hilang, nyanyian Kaer dan Amylea versi mudah. Easy chords. Enjoyyyyyy!



Kord Gitar dan Lirik Tak Pernah Hlang - Kaer dan Amylea 
OST Nur

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
Am

                                    Dm          G
Tiada siapa yang pernah tahu
                                     C            Am
Tiada siapa yang pernah rasa
                       Dm
Biar mereka coba mau 
F                           E
Coba ada denganku


                                    Dm          G
Mestikah kau perlu menjauh
                                     C            Am
Mestikah kau perlu menghalang
                             Dm
Perasaan yang pernah datang
           F                   E
Yang tak pernah hilang


                               Dm  G
Aku yang merindumu
                      C            Am
Selalu menantikan dirimu
                              Dm
Yang selalu memahami
F                    E
Tiap getar hatimu



                               Dm  G
Aku yang merindumu
                      C            Am
Selalu menantikan dirimu
                             Dm
Yang selalu memahami
F                    E   
Tiap getar hatimu


                                     Dm    G
jika aku yang engkau ingin
                                        C   Am
kunantikan satu jawaban
                             Dm
perasaan yang pernah datang
           F                   E
yang tak pernah hilang


Ulang (Chorus)



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

17 ulasan:

  1. wow thanks sharing ths & goodluck with your lelaki langit bumi project :D

    BalasPadam
  2. laguuuuuuu ini sangatlah melting haih Kaer. dulu memang minat gila dia and im glad he makes a comeback =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak zaman Kaer ni dulu sanggup melepak dekat kafe hostel nak tengok konsert AF hahaha

      Padam
    2. kan !! dia sangatla macam nerd gilaaa tapi hensem and suara dia huurm =D

      Padam
  3. Sedap lagu ini.. Membuai perasaan..

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya kak farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya, Adinda Huda :)

      Padam
  5. Selamat Hari Raya kak farah. Lagu drama Nur ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya, Arz. Haah...lagu drama Nur :)

      Padam
  6. Balasan
    1. memang lain kan daripada dulu,..

      Padam
  7. kaer...
    cair telinga mendgr lagu nyer.
    best!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...