NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 27 Januari 2014

Edcoustic - Muhasabah Cinta (Easy Guitar Chords)


OK, ni satu lagi lagu best and senang untuk main dengan gitar. Terpulanglah. Kalau nak syahdu sikit, boleh pluck. Strum pun sedap je ;)

Kord Gitar Muhasabah Cinta - Edcoustic

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


Am E A Dm
Wahai Pemilik nyawaku betapa lemah diriku ini
G C Dm E
Berat ujian dari-Mu kupasrahkan semua pada-Mu
Am E A Dm
Tuhan baru kusadar indah nikmat sehat itu
G C Dm E Am
Tak pandai aku bersyukur kini kuharapkan cinta-Mu

Dm G
Kata-kata cinta terucap indah
C F
Mengalir berdzikir dikidung doaku
Dm E Am A
Sakit yang kurasa biar jadi penawar dosaku
Dm G
Butir-butir cinta air mataku
C F
Teringat semua yang Kau beri untukku
Dm E F E
Ampuni khilaf dan salah selama ini ya ilahi..
Am
Muhasabah cintaku

Am E A Dm
Tuhan kuatkan aku lindungiku dari putus asa
G C Dm E Am
Jika kuharus mati pertemukan aku dengan-Mu



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...