NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 14 Februari 2014

'Prebirthday' Presents

Birthday saya bulan 2. So, bulan 2 memang special untuk saya, but a bit 'ngeri' untuk my family members and my bestfriend. Sebab apa? Sebabnya saya memang wajib akan mengada-ngada banyak minta itu ini daripada mereka. Kononnya hadiah untuk birthday la :) Pernah satu tahun tu, saya buat countdown sebulan awal. Siap sediakan bakul besar so family saya boleh letak hadiah-hadiah untuk saya dalam bakul. Melampau kan? Saya ingat lagi, ibu setiap kali habis sekolah (masa tu ibu masih lagi megajar), akan singgah 'bookshop' sekolah untuk beli 'present' saya. Angah pula, mulalah cari apa sahaja barang yang dia ada untuk penuhkan bakul hadiah hari lahir saya. So sweetttt kan?!

Tahun ni, sebab dah sedar diri dah tua. Kuranglah sikit mengada-ngada tu. Hehehe tapi sebab dah terbiasa dengan perangai 'terkutuk' saya,...Ibu, Cekengah & Bott dah bagi hadiah! Kira hadiah pra hari lahir (if this even exists).

Tattadaaaaaa!
Barang kraf from Bott, mug utk kopi saya & Ferrero Rocher from Cekengah & Cekebon kasi 'duit jajan'.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...