728 x 90

Sabtu, 1 Mac 2014

Bahagiamu Deritaku - Hafiz (Easy Guitar Chords)


Guitar Chords 'Bahagiamu Deritaku' - Hafiz
Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini. 

C Am                                    
Ku dengar kau cinta sangat padanya
C Am
Ku dengar hatimu kini miliknya
Dm G C F
Dia kan menjadi teman sehidup dan semati
Dm G C
Aku menjadi sahabatmu

C Am                      
Siksanya mengakui kau teman biasa
C Am
Terpaksa ku terima itu hakikatnya
Dm G C
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Dm G C G Am
Kau percik api membakar kenangan lama
Dm
Aku tak tahu menilai cintamu
G
Aku tak mampu pertahankan

C Em
Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Am G
Semakin ku sakit, semakin kau bahgia
C Em
Mengapakah aku jadi lemah
Am F G
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku
C G Am F
bersamamu

Dm G C
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Dm G C G Am
Kau percik api membakar kenangan lama
Dm
Aku tak tahu menilai cintamu
G
Aku tak mampu pertahankan

C Em
Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Am G
Semakin ku sakit, semakin kau bahgia
C Em
Mengapakah aku jadi lemah
Am  G
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku
C G Am F G C
bersamamu

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.



12 ulasan:

  1. salam kenal.. tak pandai main gitar.. tapi suka dengar lagu ni.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. blajar gitar sikit sikit lama lama jdi pndai jga..btul tak??hahaha

      Padam
    2. belajar sikit sikit lama lama jdi pndai lah tu..

      Padam
  2. SB tak pandai main gitar..setakat nyanyi tu bole kot..hehehee!!..lalu turun lah hujan lebat.

    BalasPadam
  3. @Sue Bee ala SB, kita pun main asal keluar bunyi je...

    BalasPadam
  4. filing ooo main guitar dgn lagu ni terbaik...

    BalasPadam
  5. good.....
    easy cord ... mudah bagi pemula

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...