NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 7 April 2014

Guitar Chords 'Biar Sampai ke Bintang' - Asmidar

Dengar adik saya si Rena karaoke lagu ni petang tadi. Terus jatuh hati dengan melodinya. Buka fail gitar saya, selak-selak sikit sebab seingat saya, lagu Asmidar ni ada dalam koleksi. Tetapi tak pernah ada mood nak cuba main (sebab ada F#m hehehe). Jumpa! Share di sini.

Biar Sampai ke Bintang - Asmidar (Guitar Chords)
Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


Em Am
Biar mimpi-mimpi kita
D G
Jejak sampai ke bintang
Em Am
Walau harus menggapai awan
D G
Menongkah arus ini

Am D Em
Aku tahu bukan mudah
G F#m B7
Tapi mimpi ini harus aku

Em Am
Tiada gunung yangg terlalu tinggi
D G B7
Tiada lautan yang terlalu luas
Em Am
tuk mereka memisahkan kita
D G
dari mimpi-mimpi kita ini

Am D G
Jgn resah ini takdir
Am C Am
Tuhan mendengarnya
C B7 Em
untuk mebawa mimpi-mimpi kita

Em Am
Biar mimpi sampai ke bintang
D G
Kerna kita semua tahu
Em Am
Kerana ini impian
D G
Setiap satu dari kita

Entri Guitar Chords lain:

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...