NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, #lelakilangitbumi dah ada 24 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab #lelakilangitbumi. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak. :)

Rabu, 21 Mei 2014

Elsa (Frozen) Muncul dalam Once Upon A Time

Siapa tengok TV show ni? Once Upon A Time dah sampai musim ke-3 dah. (Baca mengenainya di sini) Baru beberapa minggu lepas aired season finale. Saya suka tonton cerita ni sebab jalan ceritanya banyak sangat twists. Apa sahaja watak fairy tales yang dimasukkan ke dalam cerita, pasti ada kaitannya dengan Regina (The Evil Queen) atau Rumplestiltskin.

Menariknya, cerita yang penuh dengan watak-watak yang kita kenal dan familiar (Belle Beauty & The Beast, Red Riding Hood, Captain Hook, Snow White & Prince Charming) akan 'import' Elsa. Yes. Elsa dari animasi popular Frozen yang cipta fenomena tu!

Kredit Imej: ABC Entertainment
Siapa yang mainkan peranan Elsa dan kenapa pula si Elsa ni muncul di Storybrooke kena tunggu Season  4 lah :)


Appeared masa last scene. (Picture: ABC Entertainment)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...