NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Khamis, 15 Mei 2014

Kad Penghargaan Buat Pahlawan-pahlawan Tanpa Tanda Jasa

Sebenarnya saya dah siapkan semua tempahan Kad Hari Guru dari minggu lepas lagi. Alhamdulillah, tiba-tiba semalam dapat 'last minute order' daripada colleagues Cekengah. Untuk diberikan kepada guru-guru anak-anak mereka sempena Hari Guru Jumaat ini.

Kebetulan semalam saya memang free. So, this is the last batch of my Teacher's Day Cards for this year :) 8 keping. Semuanya personalised, letak nama guru berkenaan. On short notice, ini yang terbaik dapat saya hasilkan. Harap mereka akan berpuas hati.

Fresh from the oven,..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...