Rabu, 4 Jun 2014

Ayuh Tinggalkan Dia - Encik Mimpi (Easy Chords)

Sebelum ini, saya ada kongsikan kord lagu ini (versi Encik Mimpi sendiri). Ini pula version yang ke-2, easy chords ;)

(Intro)
Am Dm G C F Dm E

Am Dm
Dah berkali-kali ku terfikir dan tertanya
G C
Entah bagaimana kau sanggup bersamanya
F Dm
Aku lihat dia taklah sekacak mana
E
Ai geram hati ku rasa

Am Dm
Di sini ku sedia menggantikan tempatnya
G C
Kan ku buktikan ku lebih hebat darinya
F Dm
Ayuh sayang jangan tangguh-tangguhkan masa
E
Janganlah tunggu lama-lama

Dm
Oh sayang sayang sayang sayang
G
Sejuta kali sayang
C F
Tiada yang ku sayang selain kamu sayang
Dm E Am A
Sayang ku pada kamu takkan menghilang

Dm
Oh rindu rindu rindu rindu
G
Sejuta kali rindu
C F
Hanya diri kamu yang selalu aku rindu
Dm E Am A
Setiap masa pun kamu dalam kalbuku

Dm
Sayang, ku kan setia
G C
Akan ku pastikan kamu bahagia
F Dm
Takkan ku biarkan kamu menderita
E Am A
Tanpa rasa cinta

Dm
Sayang ku kan mencinta
G C
Lebih dari apa kau dapat darinya
F Dm
Ku janji kaukan pasti rasa sempurna
E Am
Tinggalkan lah dia
E
Ayuh
Am
Tinggalkan lah dia

Am Dm
Akan ku binakan mu istana bahagia
G C
Ku lantik diriku menjadi panglima cinta
F Dm
Yang akan melindungi kamu setiap masa
E
Kerna kamu sang puterinya.


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.




4 ulasan:

  1. jujur ya kak..,lagu ni buatkan kita rasa nak baling bantal kat cik mimpi..liriknya kelakar..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha! Memang akak masa first time dengar siap fikir apsalla lagu ni camni,..tapi menarik kan!

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...