728 x 90

Rabu, 13 Ogos 2014

Garlic Bread Jadi Pilihan

Saya perasan dari minggu lepas lagi. Entri resepi Garlic Bread menjadi antara entri top FAMF Tower. Selain daripada entri guitar chords dan kraf, beberapa kali jugalah Garlic Bread 'mendominasi' carta statistik harian. 



Aikk,..apahal tiba-tiba jadi hot lak entri ni? Hehehe, maybe orang dah muak makan ketupat rendang musim raya ni,..tekak kena beralih angin pula. Ok, siapa-siapa yang berminat nak buat garlic bread, jom terjah entri saya ni :)




8 ulasan:

  1. org dah muak makan ketupat rendang le tu..hihi..

    BalasPadam
  2. haha... ye la tu. betukar angin haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah tak larat nak masuk lauk-pauk raya. tekak nak tukar style :)

      Padam
  3. Akak..saya suka sangat garlic bread.
    1000x suka..suka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekapal lah kita. akak selalu buat stok. bila lapar, makan ngan sup ayam ke...sup cendawan ke...

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...