728 x 90

Khamis, 28 Ogos 2014

Masak Campak Resepi

Hehehe itulah phrase kiut+comel dalam 'Search Keywords' saya semalam. Tersenyum seorang saya baca.








10 ulasan:

  1. kadang ada juga orang cari...

    BalasPadam
  2. hihi...mesti dia nak yg masak main campak jer..haha..

    BalasPadam
  3. pergh... masak campak. ahahaha.... kalau main campak-campak, xyah tengok resepi. campak je bahan apa yang ada. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak selalu kalau dah campak2 tu, memang tak ingat campak apa.
      kalau nak masak lagi sekali, confirm tak jadilah! :)

      Padam
  4. Dia nak resepi simple sungguh ni. Nak campak2 tapi tengok resepi lagi. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha itulah,..susah nak cari resepi campak-campak nih :)

      Padam
  5. Haah bagus jugak search macam tu.
    Tapi saya x pernah buat.
    Sebab mak dah masakkan kot..
    So, telan je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shikin beruntung,...tiap2 hari dapat makan air tangan mak :)

      Padam
  6. kalau JM pun nak je cari resipi campak2 nih sbb jenis x pandai masak so nak yg simple je lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa, tang resepi simple tu kita boleh geng. Saya kalau satu resepi tu banyak sangat bahan2 & cara2 nya, terus batal niat nak buat -->TAK RETI ;)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...