Rabu, 10 September 2014

Beli Kertas Kraf Lagi ;)

Seleksi Kertas Kraf PopArtz
Baru-baru ni sempat pergi POPULAR. Bott nak beli some stationeries. Saya pun apa lagi,..laju je melangkah ke bahagian barang dan peralatan kraf. Wahhhhhhh! Kertas-kertas kraf tengah diskaun 30%! Ohhhhh,...how can I say NO :( 

Satu demi satu paper pack yang ada saya belek. Please jangan ada yang baru,..please... Saya tengah tahan diri daripada beli barang-barang kraf buat sementara waktu. Nak kumpul duit untuk jalan-jalan kononnya. Tumpas jugak! Tak dapat kata tidak pada design kertas dan kad yang cantik-cantik. Kat atas tulah hasil tangkapan saya.

  • 1 Embellishment Value Pack
  • 3 Easy Cardmaking Pad
  • 1 Designer Paper (Romantica)
  • 1 Kraft Basics Cardstock Pad

Jadi, bagi sesiapa yang suka buat kad dan scrapbook atau yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia kraf kertas, kunjungilah POPULAR terdekat ye. Bagi saya 30% diskaun untuk item-item di atas sangat berbaloi! 

20 ulasan:

  1. cantik2 kertas kraf tu..boleh buat sesuatu yang kreatif kan..^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, boleh buat kad ucapan, bookmarks,..macam-macamlah! :)

      Padam
  2. Wahh suke tengokk kraf akk..

    BalasPadam
  3. wahhhhh... orang kalau dah minat ye kak. hehehehe... akak dah ada plan ke nak buat apa dengan kertas kraf tu ? ^^,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, Amy. Rasanya dah habis berperang dengan diri dah tak mau beli kertas.....hihihi akak selalu guna kertas2 ni utk hias scrapbook/buat kad :)

      Padam
  4. Cantik2nyaa... tapi tak reti nak guna menda2 tu... ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe,...Idah reti menjahit :) Masih terbayang2 langsir hijau gelap dapur Idah yang cantik tu!

      Padam
  5. hahaha. memang susah nak tahan kalau dah memang suka, mesti nak beli je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye,..RM tu macam dah ready dah nak melayang! :)

      Padam
  6. rajin farrah buat kraf cam ni..SB ntah bila lagi laa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. SB kan skrg tengah bz dgn fondant,...kraf juga tu :)

      Padam
  7. Saya pun tengah kumpul duit nak gi jalan2 ni.
    Bila x cukup duit.. Korek balik.
    ** tahun ni saya sangat boros.
    Berbelanja xsedar diri.

    BalasPadam
  8. kalau jenis minat begini mmg x leh lepaskan peluang..ibarat sepeti JM yg nampak tiket murah..mmg x leh lepaskan peluang. so JM memahani keadaan Faraah ehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, JM! Macam manalah cuba nak bertahan, struggle tu nak halang diri, beberapa minit kemudian - dah depan kaunter pembayaran dah :)

      Padam
  9. ala ala ala nak gak bnda ni.... mana nak dapat ni....

    BalasPadam
  10. Seronok yana baca entry 2 pasal craft akak , geram pon ada! :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...