Selasa, 16 September 2014

Dah ada yang ini juga,...

Dah ada? Apa yang dah ada? Hehehe dengan gumbiranya, saya nak share yang saya pun dah ada widget Top Commentators! Cuba intai dekat side-bar, tuh!


Setelah sekian lama, akhirnya tercapai juga hasrat nak adakan 'Tetamu Ramah' bulanan. Bukan apa, niat di hati nak bagi acknowledgement pada kenalan-kenalan yang rajin datang singgah FAMF Tower dan tinggalkan jejak-jejak mereka. Really appreaciate that! Terima kasih banyak-banyak! 

Saya hanya buat untuk 10 'tukang komen tegar'. Jadi, jika nama kalian tidak berada di tangga carta  (Chewah, tangga carta you!), jangan kecil hati ye. Itu tidak bermakna saya tak hargai kalian. Setiap komen/ulasan/remarks amat bermakna+kerap buat saya 'tersenyum' pada skrin komputer :)

Hari ni tak larat nak blogwalking sangat. Kena confined diri untuk selesaikan kerja editing. Insya-Allah, ada rezeki saya datang 'tekan loceng' untuk bertandang.


Selamat Hari Malaysia!





13 ulasan:

  1. Saya tag akak:)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/liebster-award-6-tagged-by-amy-j.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. OK, dah ada dalam draft. Tak jawab lagi. Tungguuuu! :)

      Padam
  2. Namaku teratas setakat ni.
    Nanti mesti k.JM potong.. Haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shikin mendominasi carta (hehehe bukan main lagi ayat akak ni hah!)

      Padam
  3. Hihihi.

    Yeayyy! Terlist jugak. Akk top 1 taw dlm blog saya. macih kak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke? Thanks to Scha jugak. Rajin dtg sini meriahkan blog akak :)

      Padam
  4. eh..ehh..ehh..nama kita adalah...terima kasih muaahhh

    BalasPadam
  5. yeeeaaaayyyyhhh bangga nye bile name ditepek..
    tq jugak kat akk sbb sllu sgt singgah and tglkan komen..
    nk bt widget ni xpandai lagi..
    asyik tak jadi je...

    BalasPadam
  6. semoga banyak pengomen tegar lg di blog ni :) chaiyok !

    BalasPadam
  7. tahnia farah selalu hargai tetamu setia laman adan cara menghargai sedirai

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...