NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 27 September 2014

Though miles may lie between us,...

Thinking of You :)

Mesej yang tertera pada kad di atas khusus buat semua tetamu FAMF Tower.
Selamat berhujung minggu, ya! 
Saya hargai setiap kunjungan dan komen kalian. Jangan serik untuk jengah ke mari lagi :)
Have a fantastic weekend! Jumpa lagi minggu hadapan!


Nota Senyum: Dah tukar kepada 'mode' menjauhkan diri dari komputer, mendekatkan diri dengan keluarga  ^_^



17 ulasan:

  1. happy weekend jga kak! hehehe.. keluarga tu hadiah yg tak ternilai btw. :)

    BalasPadam
  2. selamat berhujung minggu kak farrah...
    mgu ni kene kerja...
    aishh mgu ni ramai pulak ajak dating...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pa. Masih boleh berhujung minggu w/pun kerja...jangan lupa senyum manis-manis :)

      Padam
  3. cewah ayat. sweetnya >.< terima kasih sudi singgah blog saya juga even saya banyak merepek je. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. repekanmu menggumbirakan hati ku chewahhhh!

      Padam
  4. Tak bosan masuk blog kak farrah. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. auuwww, thanks....(muka tersipu-sipu lari nyorok belakang peti ais! eh muat ke?)

      Padam
  5. Saya pun tengah fikir cara macamana nak blogwalking banyak2 tanpa menyisihkan keluarga. Hehe..
    Any idea, K.Farrah?
    Kat tempat kerja mmg x sempat nak blogwalking dah.
    Sempat baca comment je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak,...akak selalu dapat idea cara2 nak BW melalui shikinlah selama ni. bookmarks, letak ikon shortcut, BW bila dapat curi-curi masa...I guess at certain point bila kita kena pilih keluarga,...blog, blogwalking letak tepi. Then, bila ada kelapangan,...kita lancarkan semula mission hehehe

      Padam
  6. Balasan
    1. thanks, shikin. (hidung kembang-kempis dah ni...)

      Padam
  7. singgah di hari selasa, so tak leh ucap selamat berhujung minggu kan :) hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah akak balas hari Rabu, so HAPPY WEDNESDAY!

      Padam
  8. ehh..ingatkan quote tuk siapa tadi..saspen je tau :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk kamu,..kamu,..kamu,.... ;)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...