Khamis, 30 Oktober 2014

Beli Rumah untuk Along

Comel tak rumah ni?

Butter Cookies
Ini ole-ole daripada adik ipar saya, Dhila. Semasa sedang tunggu flight dari Bangkok ke Kuala Lumpur, she came across this adorable box of butter cookies. Adik ipar saya ni antara insan terdekat yang betul-betul memahami minat saya dalam kraf. Kalau jumpa gambar benda-benda yang crafty di internet, dia akan forward pada saya. So, bila dia nampak kotak biskut comel ni, terus dia beli!

"Beli rumah untuk Along. Kotak ni along boleh guna untuk kraf!"

So sweet! Thanks so much, Dhila! Gumbira hati Along dapat rumah sebijik! Dua tingkat lagi! Bumbung tu boleh diangkat. Saya dah dapat idea nak buat apa dengan kotak ni. Projek hujung minggu. Tunggu ye!



28 ulasan:

  1. kukis dalam sedap dak ? hihihi.. banglo ni CT masuk ranap :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak yah CT. Akak belum sempat masuk, banglo tu self-demolish hahaha!
      Butter cookies,...yummy!

      Padam
  2. perghhh.. dapat kotak terus akak dah tahu nak buat apa dengan tu? kalau bagi saya, mau macam tu je jadinya. x reti nak buat apa... sobs -.-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah tak delah buat apa pun,..cuma akak nak transform jadi something useful :)

      Padam
  3. Ade je idea kak farrah kan???
    Ishhh xsbr tunggu tu

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Alhamdulillah, the one & only,...setakat ni ; )

      Padam
  5. Suka juga dengan rumah ni.
    Kalau biru-oren dah jadi rhb.
    Hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adik ipar cakap ada dua warna lain gak, Shikin. Tapi tak ingat warna apa :)

      Padam
  6. Hahah. Mmg memahami kak farrahh.

    BalasPadam
  7. bestnya kalau dpt SIL yg baik hati mcm ni. xsabar nk tgk projek apa tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah,... ;) projek apa? Tak delah besar mana cuma akak nak jadikan kotak tu boleh diguna semula.

      Padam
  8. best kak farrah dapat adik ipar yang memahami :)
    pasni jadi apa la agaknya? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah siap dah, budak. Insya Allah, tak hari, esok akak share...

      Padam
  9. oh memang bentuk kotak biskut tu macam ni.. cantik! bagusnya bila ada yang tahu minat kita kan ;)

    BalasPadam
  10. ohh..inilah rumah utk along tu...yg mana Farrah dah design letak FM tu

    BalasPadam
  11. Ohh ini ye rumah nye, hehe tengok td yg dah terisi magnet and note comel utk cikebom

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...