728 x 90

Selasa, 28 Oktober 2014

Cork Boards Sudah Tiba!!!

Ingat tak entri saya sebelum ini tentang poskad dari Jerman? Sudi-sudikanlah baca di sini. Disebabkan poskad titipan Aisya yang sangat thoughtful tu, saya dapat idea nak buat board khas,...ala-ala notice board khusus untuk letak kad/kad nama/penanda buku/fridge magnets dan tanda-tanda ingatan lain daripada teman-teman dunia blogging.

Hari ni, cork boards yang saya nak gunakan untuk projek board saya dah sampai! Minta tolong kawan belikan. Dua tiga minggu ni agak sibuk, tak sempat ke kedai jual peralatan kraf. 

Tattadaaaaaa!

Cork Boards
Ada empat keping semuanya. Tetapi, saya tak bercadang nak hias board ni dalam jangka masa terdekat! Insya-Allah, apabila sudah ada progress, saya akan update :)


Psst! Sempat lagi cuba nasib --> 'Bila Masih di Langit' Saya sediakan hadiah untuk anda :)


26 ulasan:

  1. Cantik kalau dijadikan hadiah GA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu nak buat hadiah GA, kena personalised board tu dulu untuk tuannya :)

      Padam
  2. Tak sabar nak tengok hasilnya... :D

    BalasPadam
  3. Heeee.. kak farrah mmg suke bt ayu jeles kan?? Xsbr tgu hasilnye

    BalasPadam
  4. Betul tu, hadiah GA memang sesuai..

    BalasPadam
  5. huhuhu dah siap nanti jangan lupa hapdet and share. tunggu dari CT plak eh eh eh :P

    BalasPadam
  6. Hahaha. Kretiff benoo akak ni. Hahaha. Dah lama main buat benda cam nim T.T

    BalasPadam
  7. Insya Allah. Nanti saya update bila dah siap ye... :)

    BalasPadam
  8. Aah ada baca dulu.
    Buat cantik2 tau k.Farrah.
    Tapi, mmg selalunya cantik2 kalau hasil tangan k.Farrah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, Shikin. Bulan 11 ni kononnya nak slow2 hias board. Alah, Shikin...dah barang2 kraf tu sedia cantik, akak tinggal tepek-tepek je :)

      Padam
    2. betul kak Shikin. hasil tangan kak farrah ni cantik belaka ;)

      Padam
    3. Hehehe belum tengok hasil tangan akak yang tak cantik...nanti korang pun pelik,..apa ke bendenya tu, kak?

      Padam
  9. hehehe.... tak sabar nak tengok isinya.... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena sabar akak dengan malas akak hihihi

      Padam
  10. Balasan
    1. Yg ni beli kat kedai jual brg kraf. Tapi rasanya kat daiso pun ada,...

      Padam
  11. mesti nk letak semua kenangan yg blogger hadiahkan.. mesti menarik nanti. hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, Nina. Insya Allah,...kalau berjaya disiapkan ;)

      Padam
  12. sis JM baru baca entri ni tapi dh tahu cord board ni dah terpasang di dinding kan :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh, dah sis! Cuma proses menghiasnya tergendala sekejap :)

      Padam
  13. Kite nak buat jugak lah tempat kenangan brgn dr blogger, hihi
    Kak farrah wajib bg kite sesuatu tau sebagai kenangan. HAHA
    Pemaksa betul. Takde lah, gurau je tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah. Bisa aja...tapi alamat surat menyurat dah hantar kat akak ke belum? Akak kena check ni..

      Padam
  14. hahahah, oleh kerana hari tu yana tak tahu nak beli kat mana bend ni , kebetulan adik yana bagi gabus terpakai , yana buat jufak , may be lepasni buat guna bgabus juga laa

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...