Rabu, 29 Oktober 2014

Dahsyat Betul Mommy-to-be yang Seorang Ini!

Bukan main lagi tau Ayu ni! Tengah-tengah sarat rajin blogwalking lagi. Oh, Ayu sekarang dah joined group komen pukat tunda jugak yea :)  Masuk blog, baca komen yang nak kena approve dan sebahagian besarnya daripada Ayu. 23! Kagumlah. Pakai bateri apa, dik? Energizer? Duracel?

Antara komen-komen Mommy-To-Be yang berseri-seri ni :)
Jom kita jengah blog Ayu pula!

Thanks so much, dik! Sudi luangkan masa baca entri dan tinggalkan jejak di blog akak. Please jaga diri dan rehat cukup-cukup. Di kesempatan terluang ini, saya dengan penuh takzim nak ucapkan terima kasih kepada seketumbukan tentera dan pasukan nelayan pukat tunda yang selalu ledakkan bom serta tinggal komen pukal di FAMF Tower. You know who you are hehehe cuma sebelum ni saya tak sempat buat entri tentang kalian ;)

Ooops! Kejap kejap! Ada lagi,...tidak lupa juga rakan-rakan blogger yang lain yang sudi datang intai-intai, jeling-jeling, singgah dan tinggalkan komen (yang tak tinggalkan komen pukal pun saya hargai tau!) Merci! Your simple gestures always make me smile!


Psst! Sempat lagi cuba nasib --> 'Bila Masih di Langit' Saya sediakan hadiah untuk anda :)



33 ulasan:

  1. Balasan
    1. huhuhu akak ni tahap pakai belerang je, aRz :)

      Padam
  2. ahahaha... kak Ayu pun datang buat komen pukal dekat blog saya.. and kak Ayu memang baca apa yang ditulis dalam entri. bukan saje2 wahhhh or bestnyaaa or singgah sini....

    terbaik! ^^,

    BalasPadam
  3. ayu memang dahsyat pun. tak tau dia buat camna. mostly blog yang saya tengok pun mesti ada dia sebagai top commentator. saya sendiri pun belum tahap rajin macam tu. hehe

    BalasPadam
  4. whoaaa...bateri duracell n enegiser pon kalah tu, Farah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah memang betul, SB. Ni bateri special edition ni :)

      Padam
  5. wah kak ayu ni.. rajin sungguh.. nadyya je xmampu.. line btl2 mguji kesabaran haih.. hahaha

    BalasPadam
  6. Hahahaha. Kak ayu memang tengah rajin. Semangt nak jadi ibuu tuu. Hehe. Aina pun kena. Hahaha. (●´∀`)ノ♡

    BalasPadam
  7. tengah sarat sempat lagi nohh.. xpa2 isi masa lapang la tu hihu

    BalasPadam
  8. sekarang semua main bom je. tnggulah kak JM balik nanti. haha

    BalasPadam
  9. Acik pun kena jugak...nak menangis rasa nak menjawab..

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan nangis, acik. bawa bertenang,..bawa bertenang!

      Padam
  10. Alamakkkk...
    Ade entry khas tok kite laaa
    Terharu sobbb sooobbb lap higuih
    Alaaa ni kes xdpt nk bw 2 3 hari pny pasal laaa kak farrah..
    Bile dah dapat bw tu yg jadi cmtu..
    Nnt dah bersalin xtau boleh bw cm biase ke tak.. tah2 nk uodate entry pon tak smpat

    BalasPadam
    Balasan
    1. It's OK. Kalau dah bersalin, tak sempat nak update entry...simpan je dulu.
      A whole new exciting world awaits! Saat bersama si kecil lebih penting!

      Padam
  11. bilalah nak mencontohi mereka mereka yang rajin berbelogwalking and tinggalkan komen banyak banyak cemni T.T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aippp! Jgn rendah diri sangat! CT pun kategori nelayan pukat tunda gak hahahah

      Padam
  12. Balasan
    1. Ramai dah jadi perantis Shikin, Akak ingat lagi dulu Shikin orang pertama yang datang komen pukal. Terbeliak mata akak. Tapi dulu tak terpikir nak buat entri hihihi

      Padam
  13. haha. bagus lah ayu. mood dia sentiasa ada. saya haritu xde internet dua hari jadi kelaut sikit mood nya. kena repair balik pukat tunda maybe. haha XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mode pukat tunda tu dah diservis nampak gayanya :)

      Padam
  14. banyak juga tu.. nina je kot xbuat pukat tunda sgt. hehee

    BalasPadam
  15. datang bom sekali sekala kan ;) hihi

    BalasPadam
  16. salah sorang lagi yg suka mengebom dan buang pukat tunda tu mesti sis JM kan hihihih

    BalasPadam
  17. HAHA bom jgn tak bom. Kak ayu ni mmg tau. Die awesome sgt okayy. Nanty waktu pantang mesty ramai merinduinye. Lepas pantang pasti mommy to be ni balas dendam kasi bom lagi, haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Nanti ayu dah sibuk dengan baby,..entah sempat jenguk kita... :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...