728 x 90

Jumaat, 6 Februari 2015

Terima Kasih, Iqa! Ole-ole Oman Selamat Diterima.

Dapat satu lagi bungkusan minggu ni. Buka-buka,...


Oh, ni hadiah saya menang GA Travelog Oman IIUM by Blog Iqa. Jemput baca di sini. Apa lagi, senyum sampai telingalah! Nak tahu saya dapat apa?




Taddaaaaaa!

Ole-ole dari Oman

Alhamdulillah, saya dapat sehelai T-shirt I LOVE OMAN. Hihihi macam tahu-tahu je akak suka kumpul T-shirt edisi I LOVE begini. Lagi-lagi yang kainnya 100% cotton. Terima kasih banyak-banyak ye, Iqa. Tahniah juga buat Iqa kerana berjaya anjurkan GA dengan jayanya. Sesiapa yang nak kenal-kenal dengan siswi IIUM ni, silalah bertandang ke Blog Iqa ye :)



61 ulasan:

  1. wow..seronoknya..dapat t-shirt pula tu..bertuahnya badan..tahniah kakakku.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Wana. Akak pun punyalah excited. Ingat dapat keychain ke,..pen ke...

      Padam
  2. nak juga tengok kak farah pakai baju tu..boleh? heheh ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh, baju ni tak padan ngan akak sangat. Kecik sedikit. Rezeki orang lain kat rumah nilah nak peragakan shirt ni ;)

      Padam
    2. mari kita ber DA kak hihihi.. baju CT yg lama lama tu pun still simpan..
      gigih DA hope dapat pakai balik..

      Padam
    3. Atkins? Akak angkat bendera putih,...don't worry. Akak teguh berdiri di blkg CT :)

      Padam
  3. Tahniah kak! Wah bestnya dapat tshirt... Buat koleksi kan..

    BalasPadam
  4. selamat malam farrah wah dapat hadiah t shirt best tu, lagi2 warna hitam menawannn giler tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berhujung minggu, Kak Noor. HItam memang menawan kan,... :)

      Padam
  5. wahh kak farrah dapat ole ole . tahniahh ^^

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Adeiiii... He He He... Ni lah soalan paling comel sekali.. Kalu Size XS... Cik Zarul Farhana muat tak?

      Padam
    2. Saiz L, ZF. Akak ni luar biasa saiznya hahaha. Tak muat sangat, Kalau pakai, bolehlah rasa seksi, tetapi SS & ZF tengok memang akan rasa seksa ;)

      Padam
    3. secomei org yg tnya heheheh..
      XS!! sah² x muat..

      saya L pon rasa seksi dah.. sbb xbrapa muat hehehe..

      Padam
    4. hahaha kene setepek ngan SS hahaha. kalau pegi travel memang tang size cukup pening nak pilih. kekadang cutting tak sama ngan yang kat malaysia. ritu beli size L tapi huih kawan size M muat pakai. bayangkanlah..

      i am sexy and i know it *start shuffling*

      Padam
    5. haaa memang la CT.saya ada bju jubah mak beli masa p umrah dulu.. saiz m muat taw ngan saya...

      Padam
    6. Tulah problemnya kalau nak pilih saiz baju. Akak kalau beli T-shirt siap ukur pakai jengkal,..then tarik2 sikit tengok kain tu boleh strech tak ;)

      Padam
  7. tahniah kak menang..! saya target nak dptkan tshirt..tapi xada rezeki..tak apa la..hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. La ye ke... tak pe, Nana. Ada rezeki yang Allah peruntukkan pada Nana di tempat lain :)

      Padam
  8. wahh bestnya...tahniah yer kak farrah :D

    BalasPadam
  9. wahhh akak tahniah dah dapat... kita jah belum dapat lagi... masih menunggu encik posman datang ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah utk ekin jugak. Selamat menunggu incik posmen ye :)

      Padam
    2. incik posmen dah sampai... hadiahnya dah dapat... tggu karang2 nak post hadiah kat blog... loni xleh abg ada cuti kita sibuk sikit hihihi....

      Padam
    3. Yeayyyy! Tahniah, ekin. Akak tumpang gembira :)

      Padam
    4. sama2 kak farah... ekin dah share hadiahnya.. dadu oman i love oman... hihihihi

      Padam
    5. Dah tengok dah,...comel dadunya :)

      Padam
  10. Wahh. Tahniah2. dari oman lg. ^^
    Kalau saya baju i love i love ni mesti cuma boleh pakai kat rumah ja. Bila beli nmpk besar. Tapi lama2 smkn mengecil pulak. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha betul2. ada yang jenis shrink lepas basuh. akak pun buat uniform kat umah je, Cik Fafa :)

      Padam
    2. hehehe tengok jenis kain Cik Fafa.. ada yang mengecut lepas basuh. haaa tu yang mintak kena peram dalam almari. kalo orang belikan xleh demand la kan.. kita beli sendiri lain citer =)

      Padam
    3. Sendiri beli bolehlah demand kan...Kalau kena kain yang kualiti ok,...memang selesa dipakai sampai season :)

      Padam
  11. Balasan
    1. hehehe memang best! Alhamdulillah, ada rezeki akak dpt ole2 omen, eyja :)
      Nak pergi tak tahulah bila boleh sampai kan,...

      Padam
  12. bestnye dapat tshirt free. hehe. tahniah kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Cik Lolipop. Dapat barang free dari jauh....memang excited!

      Padam
  13. samalah kita Kak Farrah.. suka kumpul tshirt. tapi sejak dua tiga tahun ni tak collect yang I love sangat dah.. yang design pun okay tapi tulis nama tempat besar2 hahaha.. mak slalu cakap 'kau nak menunjuk kan sebenarnya' bhahahaha..

    CT ada dapat jugak souvenir dari Iqa nanti kumpul penghargaan bulanan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah comellah mak CT bagi remarks camtu. Seronok kumpul. Ada sentimental value :)
      Oh, buat entri cepat2, leh lah akak datang menenggek baca.

      Padam
  14. Tahniah Kak Farrah ~ suka tshirt I love... Jugak.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Firah. Hehehe samalah kita.

      Padam
  15. Wow..banyak la collection tishet Labyu..labyu ni ye akak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adalah sikit, Shikin. Boleh hari Isnin labyu Korea, esoknya labyu Bali, lusa labyu London hehehe

      Padam
  16. Tahniah kak Farrah.. bestkan dapat hadiah cenggini..

    BalasPadam
  17. waahhh tahniah kak farrah
    ooo akk kumpul ye tshirt2 cmni
    mesti banyak dah kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak delah banyak mana. Bolehlah buat tukar2 hihihih

      Padam
  18. Wahhh.. untung kak nii.. huhuu.. murah je rezeki kak kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi alhamdulillah, merasalah ole2 dr jauh :)

      Padam
  19. Alhamdulillah rezeki :) Tahniah Kak Farrah :)

    BalasPadam
  20. Saya dpt dadu i love oman. Hehe :)
    Tahniah kak farrah ^^

    BalasPadam
  21. tahniahh farra..syoknya dapat baju dari oman..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...