Ahad, 19 Julai 2015

Blog pun raya,..

Salam Syawal.
Selamat Hari Raya semua!
Saya ingin menyusun sepuluh jari,
andai sepanjang kita berinteraksi,..
ada kata-kata yang mengguris hati,
ada tulisan yang menyinggung perasaan,
ada komen-komen yang menghiris jiwa,
atau ada sebarang tindakan yang buat kalian tidak berkenan,...
harap dimaafkan.



Blog ini akan sunyi seketika sebab blog pun raya,
akan kembali bersiaran nanti,..
Jumpa lagi :)

Opis tutup! ;)


Moga lebaran kalian semua penuh warna-warni!



49 ulasan:

  1. Balasan
    1. Masih sibuk beraya ni hahahaha beraya kat umah sendiri :)

      Padam
  2. fuiyioooo.. cenggini memang gaya macam raya sakan Kak Farrah kita ni..
    hehehe siap opis tutup.. hehee ni kawasan keje akak eh ? omey omey..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Raya sakan,...semangat raya sakan. Reminder board tu kosong. Semua kerja dah settled sebelum raya :)
      Yes, CT. Inilah opis akak, zon kerja akak dalam bilik kraf :)

      Padam
    2. hehehe bila boleh dapat full view opis akak ? and gmbr time anak2 cilik mai study..

      Padam
    3. Oh si cilik tak study kat sini. Diorang study kat dewan kayu lama depan umah. Ni kira opis akak kat umah hehehe

      Padam
  3. selamat hari raya ye Kak Farrah.. jalan2 tu hati2..
    bawak kete jangan rempit2.. makan tu tngk2 kira2 kalori.. miahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaaa raya tak boleh ke buat2 salah kira kalori? Hihihihi kira cheat day lah! Nway, thanks so much utk pesanan kasih sayang CT tu. Same goes to you :)

      Padam
    2. hehehe CT da sminggu cheat day.. n remember the L mission that i told u ?
      need to work hard on it yeah !!

      Padam
    3. Tak pe. Lepas ni work hard on your L mission k :)

      Padam
  4. Taqobbalallohu minna waminkum”
    Semoga Allah menerima segala amal dan ibadah kita di bulan Ramadhan

    "minal 'aidin wal faidzin"
    Semoga kita termasuk ke dalam golongan yang kembali (kepada fitrah) dan golongan yang menang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnn. Mudah2an Ramadhan dan Syawal kali ni membawa pengertian & kejayaan yg besar buat kita semua. Selamat hari raya, Huda :)

      Padam
  5. Selamat beraya..maaf zahir & batin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Aidilfitri, Nohas. Maaf zahir dan batin :)

      Padam
  6. Selamat hari raya, kak Farrah :)

    BalasPadam
  7. Selamat hari raya..😁😁😁

    BalasPadam
  8. Selamat hari raya dan beraya juga...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same goes to you. Moga sakan beraya :)

      Padam
  9. selamat hariraya maaf zahir batin cik farrah ., ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam lebaran buat wak dan keluarga. Maaf zahir batin ye :)

      Padam
  10. selamat hari raya untuk Farrah.. sama laa blog pun siapkan entry ikut schedule..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya, eyda. Rajinnya eyda buat scheduled entry. Saya langsung tak sempat.

      Padam
    2. kebetulan ada idea.. kalau tak, memang tak ada laa..

      Padam
  11. Blog raya ke, tuan blog raya.. hehe

    BalasPadam
  12. comelnya area blogger's board tu..tak lama lagi kena tambah board baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tiap2 hari leh tengok dan ingat u all :)
      Tambah board? Tunggu penuh dulula. Rasanya leh tepek 2 board lagi dekat reminder board tu

      Padam
  13. Ni baru bloggers...ada bilik khas pemberian dari readers hikss...keep it up Farrah...selamat hari raya...love u always!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tak delah bilik khas. Ni ruang kat bilik kraf saya. Sambil buat kerja boleh ingat kawan2 blogger :)

      Padam
    2. Salam Aidilfitri, Sis JM. Selamat beraya sakan! Love u more!

      Padam
  14. Selamat Hari Raya Kak Farrah,,,hehee,,Cik Mimie baru hari ini timbul..hikhik.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya, Cik Mimie. Beraya sakan nampak :)

      Padam
  15. cantik permandangan blog raya ni hihihiji

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi tak de suasana raya :)

      Padam
    2. Suasana xde ceria di berwarna warni hihihihi

      Padam
  16. Balasan
    1. Lepas ni kena buat board style SS pula.

      Padam
  17. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin... Terima kasih sebab ingat blog Zumal, dah lama tak singgah sini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ingat, Zumal. Cuma tak sempat nak menjengah. Thanks ye Zumal sudi dtg kemari :)

      Padam
  18. Tuan blog beraya....blog pun kenalah beraya juga...kan sis...hihi

    BalasPadam
  19. berimpian nak ada bilik cmni jugak la
    tapi yang lain plak sepah nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tidak salah memasang impian hihihi

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...