Selasa, 21 Julai 2015

Kad Raya dan Gift - Sis Sheila (Sheila Inspire)

Assalamu'alaikum.
Salam 5 Syawal!
Hari ini baru terkedek-kedek nak kembali bersiaran :)
Mood raya masih ON. Tu yang malas sikit nak berblogging.

Sambung balik entri kad raya. Still relevant sebab raya kita kan sebulan.

Sebenarnya kad hari raya daripada Sis Sheila, pemilik blog Sheila Inspire ini saya terima sebelum lebaran lagi. Tetapi tak sempat nak update. Saya dah sibuk bersilat bertukang buat preparation raya. Saya juga ada tulis entri menang GA anjuran Sis Sheila. Jemput baca di sini.



Kad Hari Raya & Sekeping CD

Bersama kad hari raya, disertakan sekali sekeping CD. CD ni merupakan rakaman ceramah/talk. Berkenaan apa? Insya Allah, itu saya akan cerita kemudian ye. 

Terima kasih banyak-banyak, Sis Sheila. Jazakumullah Khairan Katsiran.
Besar hati saya menerima pemberian sis. Dengan izin Allah, CD ni akan dimanfaatkan sebaik-baiknya.
Moga Sis beroleh ganjaran yang setimpal oleh Sang Pemilik Nyawa.
Salam Lebaran penuh barakah buat sis sekeluarga.

Nak berkenalan dengan Sis Sheila? Jemput berkunjung ke blognya - Sheila Inspire.
Apa yang paling saya suka tentang blog sis Sheila ialah perkongsiannya mengenai nama-nama Allah dan bagaimana kita boleh apply dalam kehidupan seharian. Saya sendiri tak habis explore lagi :)



35 ulasan:

  1. nanti boleh laa terjah blognya.. best kan bila dapat kad raya dari sahabat yang hanya kenal di alam maya nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happynya pun happy alam maya. Terawang-awang gitu!

      Padam
    2. hehehe betul tu Farrah..

      Padam
  2. sahabat maya baru.. nanti boleh lah terjah sis sheila ni

    BalasPadam
  3. wahhh banyak akaka dapat Kad

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi alhamdulillah. Ramai yg sudi ingat kat titew :)

      Padam
    2. best la ramai ingat ekin ni xde sape sikit jah hihihihi

      Padam
    3. Tak mengapa. Ingatan yang ingat pada kita tu yg perlu dihargai :)

      Padam
  4. best2..paling suka bila dapat kad raya dari just wasep2 bagai haha
    selamat hari raya #salam5syawal :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang bestttt! Baru ada value :)

      Padam
  5. Bestnya... Tahniah tau :)
    Saya pun ada join jugak dulu tapi takde rezeki hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, KTC. Tak pe. Insya Allah, ada rezeki tempat lain tu.

      Padam
  6. Rasa inspire saya bila baca blog kak sheila :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang akan terinspirasi :)

      Padam
    2. ye ke ? tak pernah singgah.. okay nak singgah..

      Padam
    3. Sila singgah segera, CT :)

      Padam
  7. wahh seronoknya dpt kad raya. selamat hari raya kak farrah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronokkkk bangat! Selamat hari raya buat Mazni juga :)

      Padam
  8. Tahniah Farrah...untung kan kenal ramai kawan di blog ni...byk manfaat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu sis. Banyak benda baru yg saya belajar. Memang beruntung!

      Padam
  9. wah... bestnya dapat kad raya.. selamat hari raya sis !!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya buat eyja & family juga :)

      Padam
  10. Nanti nak terjah tuan belog @ sis Shiela :)

    BalasPadam
  11. huaaaa dapat ceramah.. bagus at the same time boleh sebar dakwah..
    sbb kalo nak post buku2 doa CT takot diorang main campak2 je.. penah gak tingin nak kasi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. At least CD ni sambil buat2 kerja lain, kita leh pasang dan dengar :)

      Padam
  12. Balasan
    1. Hikhikhik gelak gedik jap kat sini ;D

      Padam
  13. Ehhh...sis dapat lagi kad raya...meriahlah sis dapat kad raya...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adalah sikit, Diana. Drpd teman2 blogger juga :)

      Padam
  14. cantik kad raya tu
    jom p terjah blog sis sheila

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...