Ingatkan Dia - Wings (Easy Chords)

Ahad, Ogos 02, 2015

Kord Gitar From FAMF Tower

Kord Gitar dan Lirik Ingatkan Dia - Wings (Easy Guitar Chords)

OST Cinta Paling Agung


(Intro)
Am C G G
Am C G

Am
Semenjak awal lagi
C G
Bila ku mengenalimu
Am
Dunia ini serasa
C G
Cuma dalam genggamanku



Am
Ramai yang datang menduga
C
Namun tak sama denganmu
G
Aku,..percayalah
Am
Biar pun remuk di hati
C G
Akan aku rawat sendiri
E
Kerana kau aku rela


(Chorus)
Am Dm
Mengapa aku yang tidak setia
G C
Mengapa akukah yang berdosa
F Dm
Mengapa ku mudah terlupa
F C E
Janji-janji kita kali pertama


Am
Sesalnya aku cuma
C
Ingatkan engkau merayu
G
Itulah kesilapanku ohh...ohh
Am
Belum terlewat lagi
C G
Itu kata darimu mudah
E
Memang begitu indah


Ulang (Chorus) 2 kali


Dm Am
Musuh tak kenal
E  Am
Jangan diikut, tinggalkan dia
Dm Am F
Mengapa aku masih kau goda
E
Masih kau goda

Ulang (Chorus)


30 ulasan

  1. tak pernah dengar lagu ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagu ni takdelah baru mana tapi kembali diputar-putar sebab guna utk citer cinta palinh agung :)

      Padam
    2. cinta paling agung tu citer aaron aziz tu eh

      Padam
    3. x pernah dgr jugak sbb x tgk cerita tu

      Padam
  2. hebat laa kak farah, pandai main gitar..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takdelah terror mana, Wawa. Itu yg kalau nak main kena buat kord senang :)

      Padam
  3. Ohhh....

    Layan lagu Wings gak ea... ^_^

    BalasPadam
  4. Tak ingat mana satu lagu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti tgk tv, ada iklan cinta paling agung, leh recall :)

      Padam
  5. SS nak tuju lagu boleh? SS nak tuju lagu ni kat Jay Emm... Dengan pertanyaan "Jay Emm ingat SS tak?"... He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh....tuju lagu kat Jay Emm lagilah boleh!
      Sis JM....oh sis JM! Ada orang spesel tuju lagu nih!

      Padam
    2. Dia tak perasan komen ni... Dok sibuk puzzle agaknye... Ha Ha Ha...

      Padam
    3. hehehe....dia gigih main puzzle....nnti mesti dia tau SS tuju lagu utk dia hahahah

      Padam
    4. ahaaaa...baru baca komen dari SS ni so jawapan nya u always in my heart...time tido je JM x ingat SS ...

      Padam
  6. lagu yang mana nih.. kena cari laa nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa boleh cari, cuba dgr suka ke idak :)

      Padam
  7. kalau tgk org main gitar ni mcm senang.. Tapi bila dah try main... Aiyoyoyo susah.. tangan dah keras.. hihihihi

    BalasPadam
  8. wana nak sangat tengok citer cinta paling agung tu..tengok iklan macam best..lagipun ada pelakon indon kesukaan wana, zaskia..

    BalasPadam
  9. woaaah.. rock kapak.. yeeeeeyeh!!

    BalasPadam
  10. Best, lagu ni xde LA rock sngt wlupun wing yg nyanyi...;-)

    BalasPadam
  11. Diana pun tak pernah dengar lagu ini....hihi

    BalasPadam
  12. lagu lama ke kak farrah
    tak pernah dgr pon wings ada lagu baru

    BalasPadam
  13. rs nyer ada penah dgr sekali

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.