Selasa, 20 Oktober 2015

Tamar Cocoa daripada Athirah Diyana

Hujung Ogos yang lalu, semasa blogwalking ke blog Athirah Diyana, cik adik ni tawarkan 5 Free Sample Tamar Cocoa kepada 5 tukang komen terawal. Alhamdulillah, saya salah seorang daripadanya  =)

Sebenarnya, sudah beberapa minggu saya terima Tamar Cocoa daripada Athirah. Tetapi lambat tulis entri. Ini kali pertama saya cuba Tamar Cocoa. Not bad! Kaya dengan rasa coklat. Campurannya boleh tahan pekat. Yummmyyyy!

TamarCocoa saya :)
Terima kasih banyak-banyak, Athirah. 
Alhamdulillah, I enjoyed my cup of hot Tamar Cocoa very much!

Berminat nak beli TamarCocoa? Intai-intailah blog Athirah ye. Sambil-sambil tu boleh baca entri-entrinya. Athirah banyak berkongsi inspirational & motivational quotes, info-info dan kisah menarik yang boleh kita jadikan panduan.




63 ulasan:

  1. tahnia dapat hadiah...rezeki Farrah ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih, cikgu :)

      Padam
  2. wah,nampak menarikk :D,selalu minum susu kurma je,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa yg ini susu kurma perasa coklat :)

      Padam
  3. Salam singgah pagi Farah....Alhamdulillah dan tahniah Farah....sedap tu....susu campur kurma...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap, Diana. Berkhasiat pulak tu.

      Padam
  4. Sedap kan Tamar Cocoa ni.. yummeh ~

    BalasPadam
  5. pagi-pagi baca entry ni...craving chocolate lah pulak! tahniah kak Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Next time dah nak tido baru baca... Ha ha ha...

      Padam
    2. hahaha..sama je, craving gak..

      Padam
    3. Mimpi makan Coklatlah SS... heheeeee

      Padam
    4. Lain kali, baca sambil kunyah cokelat ye :)

      Padam
  6. Rezeki kak farah.. Alhamdulillah..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iya,..sudah tertulis ada rejeki ku :)

      Padam
  7. Tahniah kak farah dapat tamar choco ini

    BalasPadam
  8. Memang tamar choco sedap sangat minum... ekin masa kat kelantan dulu selalu pergi beli kat jaafar rawas dekat g keje jln kaki jah hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jaafar rawas dengan jaafar on x sama kan? Hi hi hi...

      Padam
    2. hahaha tak sama laa SS.. nama pun dah beza..

      Padam
    3. Hahaha nyata berbeza, SS :)

      Padam
    4. SS pergi kelantan mesti tak singgah kedai jaafar rawas ni.. rugi la kedai terbagus di kota bharu jual pelbagai barang2 cth buku2 pedoman,al-quran,air zam2,barang mknan sunnah dan mcm2 lagi

      Padam
    5. Jaafar rawas ni yang tok sheikh punya kedai.. jaafar onn tu yg lembut2 hihihi

      Padam
  9. dap dap yum yum.
    aida pernah rasa.
    1 sachet. di opis ni :)

    BalasPadam
  10. cocoa tamar mmg sedap, satu lagi Iman coco pun best

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iman coco akak belum pernah try :)

      Padam
  11. Sally pernah la jugak dengar tapi masih belum pernah rasa :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti boleh cuba, Sally. Best jugak :)

      Padam
  12. tak pernah rasa tapi ramai ckp sedap..

    BalasPadam
  13. selalu blend kurma ngan coklat..letak susu sikit..so nyummy.. nanti nak try lah tamarkoko ni..:-)

    BalasPadam
  14. bnyak khasiatnya menurut kawan saya berbanding milo........menambahkan tenaga dan stamina!untungnyaaaaa~~``jelly much!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang klu baca tentang tamar cocoa ni byk khasiatnya, Aiman. Sesuai mulakan hari dgn minum air ni.

      Padam
  15. Athirah... SS nak cechaaaawannnn boleh? He he he...

    BalasPadam
  16. Ohh air ke Kak Farrah? Kiranya air kurma koko lah ehh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, Dylla. Air koko ada campuran kurma gitu :)

      Padam
  17. Wahhhhh... Tahniah Kak Farrah... Nampak macam sedap laa.... Hihihi

    BalasPadam
  18. Tahniah sis, sedapkan tamar cocoa

    BalasPadam
  19. produk bumiputera? ok laa tu bleh mkn dgn kuih ketayap! nah kuih dua hinggit ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuhhhhh! Best tu minum tamar cocoa laga dengan kuih ketayap!

      Padam
    2. Produk keluaran syarikat syed al-haddad

      Padam
    3. kuih ketayap? kuih kopiah x de?

      Padam
    4. Syed dari keturunan al-haddad sis jm. Syed ni byk keturunan al..
      Cth nama ekin sharifah ashikin syed ali dari keturunan al-aidid hihihi.. ekin al-aidid hihihi nk pemes jah

      Padam
  20. sedap tamar cocoa nih.. dia punya opis dekat ngan opis Eyda..

    BalasPadam
  21. saya pun ada dapat jugak kak... tapi xtry lagi benda ni ad kat rumahhhhh... sobxxxx..

    BalasPadam
    Balasan
    1. arghh....pesal suma org dapat ni huhuh

      Padam
  22. Athirah? mcm pernah dt komen dari dia d blog sis JM..ke salah orang

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah rezeki dak Farrah tu

    BalasPadam
  24. wahhh.nampak sdap la kak.. cokelat! nyummmm

    BalasPadam
  25. skg ni ayu minum ni gantikan milo
    kadang firash pon ayu bg mnum tamar cocoa ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...