Ahad, 25 Oktober 2015

Twinkle Twinkle Little Star (Easy Guitar Chords)

This is the easiest one. Untuk nyanyi nyanyi dengan si cilik.

Credit

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

C                  C          F      C
Twinkle twinkle little star
F                 C         G           C
How I wonder what you are
C            F           C             G
Up above the world so high
C            F            C          G
Like a diamond in the sky



C                  C          F      C
 Twinkle twinkle little star
F                 C         G           C
 How I wonder what you are

23 ulasan:

  1. Igt lg memula sy blajar muzik dulu sy main lagu ni tp dgn recorder bkn gitar ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi ingat lagi masa kelas muzik main recorder dah cukup hebat dah rasanya :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Tak pandai mana pun, KTC. Buat main masa boring je :)

      Padam
  3. lagu peberet waktu hero2 kecik selain lagu reka sendiri..kikiki :P

    BalasPadam
  4. Lagu febret anak saudara ekin...

    BalasPadam
  5. sy xpandai main alat muzik!!! hehe

    BalasPadam
  6. ijat da pandai nyanyi lagu ni.
    hmmm ijat pelat acik farrah.
    so kelakar skit la ijat nyanyi ha ha ha...

    BalasPadam
  7. ijat da pandai nyanyi lagu ni.
    hmmm ijat pelat acik farrah.
    so kelakar skit la ijat nyanyi ha ha ha...

    BalasPadam
  8. saya suka.. saya suka.. saya suka.. yeay!

    BalasPadam
  9. lagu ni and lagu birthday ja yang Firah pandai.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Firah...nyanyikan utk sis JM boleh?

      Padam
  10. Lagu masa tecik2 dlu.. dulu nyanyi pun xbetul.. bukan twinkel, tapi tinkel...hehe

    BalasPadam
  11. Lagu feberet Yaya n Rayyan...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. siapa Yaya n Rayyan tu Cik Mimie...anak buah eh?

      Padam
  12. walaupun simple, cnfirm saya tak reti main..haha.saya ni pandai nyanyi je.gitewwww, pengakuan berani mati

    BalasPadam
    Balasan
    1. andai gak nyanyi..sis JM andai baca je...itu pun perlahan je bunyi nya hehehe

      Padam
  13. suka dengar lagu ni masa sekolah dulu..

    BalasPadam
  14. Lagu yg selalu kita nyanyi masa tadika... :)

    BalasPadam
  15. Aeisya anak ena suka sgt lagu ni..dh nak masuk 4 thn dah lon duk nyanyi2 lagu ni lg..haha

    BalasPadam
  16. kord yang plg senang la
    tapi still tok jari keras mcm ayu ni still la ade bunyi sumbang kan
    hehehehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...