Berat - Mark Adam (Easy Guitar Chords)

Isnin, Mac 14, 2016

Menunaikan permintaan. Cuti sekolah kali ni, saya pun cuti sama. Jadi, ada masa lebih sedikit untuk petik-petik si Kapok. Lagu baru Mark Adam. Released sekitar Januari tak silap saya.

Kord Gitar From FAMF Tower


Kord dan Lirik Lagu Berat - Mark Adam 

(Intro)
G C G C

G C
Saat ku berjalan sepi
Em-D C
Dan menunggu akhirnya perjalanan ini
G C
Ku putuskan untuk memutuskan
Em-D C
Cerita cinta kita akhirnya di sini

C Em
Takkan bisa menahan lagi
A D
Tiba masanya ku pergi

(Chorus)
G  Em
Sungguh beratnya rasa ku melepaskan cinta
A D
Walaupun tak bisa jauh darimu
G  Em
Sungguh beratnya rasa ku melepaskan kamu
A D
Walaupun tak bisa hidup tanpamu

G C G C

G C
Terus terang ku akui
Em-D C
Ku tak bisa menunggu sesaat pun lagi
G C
Harap kau bisa mengerti
Em-D C
Cerita cinta kita akhirnya di sini

C Em
Takkan bisa menahan lagi
A D
Tiba masanya ku pergi

Ulang (Chorus)

19 ulasan

  1. Wana suka dengar lagu ni..dah tengok video klipnya..sedih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betol2.. video klip die touching..

      Padam
    2. Touching sebab Mark Adam terkorban :)

      Padam
    3. huhuhu baru dengar .. pastu repeat lagidan lagi

      Padam
  2. klaulah denggg pandai main gitar.. ermmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada peluang belajarlah. Tak susah pun :)

      Padam
    2. Cer soh cikgu ceketed buat tutorial... Ha ha ha

      Padam
  3. Kak Farrah, payung lagu satu.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi susahlah, nanti mark adam tak leh cari makan ;)

      Padam
  4. selain Jericho Rosales.. CT rasa Mark Adam ni CT istiharkan as antara orang Pilipin yang handsome <3

    BalasPadam
  5. Sungguh beratnya rasa ku melepaskan kamu..

    Alalalla , touching la lagu ni heheh

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.