Tetamu Hebat Februari

Khamis, Mac 03, 2016



97 ulasan

  1. Wahh....tahniah kepada semuanya...

    BalasPadam
  2. omey angat... nak yang ni boleh ? buat bookmark walaupun tak de nama Firah.. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi ini kelakau,..tunggulah, ada rezeki akak buatkan yg lain utk Firah ye :)

      Padam
  3. Tercari-cari juga nama MD tapi tak ada....hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. bulan ni insyaAllah ada, kak MD, kena mai melawat kerap sikit :D

      Padam
  4. Tahniah buat mereka semua...

    BalasPadam
  5. Ehh nama Eyda ada laa kali nih.. thanks Farrah.. cantik kad tu..

    BalasPadam
  6. eh eh eh...
    tersenarai ...

    doumo arigatou ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak yah nak eh eh sangat... he he he..

      Padam
    2. hahahha. lawaklah SS ni.. kesian nhhas tu. hehe

      Padam
    3. SS memang tunggu jek Cik Manisah ni melesing... He He He...

      Padam
    4. eh eh eh , hehehe , kak huda percayalah nama kak huda akan sentiasa ada ^^

      Padam
    5. Hahahamboiiii sss...
      #sinsinglenganbajutayangsiku
      hahaha...

      #ganasTakSaya

      Padam
    6. Perhhhh yana mngungguli carta....

      Cayalah yanaCKK

      Padam
    7. hahahha, sekali ni je kak huda ! kehkhekhek

      Padam
  7. kemanakah nama syida menyorok.. jauh ketinggalan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan jauh ketinggalan... Tapi hilang tah ke mana meraban...
      * Hadoiiii apsal SS jahat sangat nih... he he he...

      Padam
  8. hai akak.. akak sihat.. lama x boom tower akak ni.. ;)

    BalasPadam
  9. tetamu hebat utk tuanrumah yg hebat jugak.,

    BalasPadam
  10. Semua yang terhebat ada di tower ni.tahniah..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. termasuk saya lah tu kan .. hahahahha (angkat bakul sendiri)

      Padam
    2. Muat ke masuk bakul tu? He He He...

      Padam
    3. sesekali masuk bakul sendiri tak salah.. hihihih

      Padam
  11. Jay Emm mana Jay Emm...
    * Sibuk cari nama orang... Ha Ha Ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha.. Komen SS yang ni panas.. hihihih

      Padam
    2. JM ada lah - 80 komen die bagi...

      Padam
    3. Komen carik pasal namanya ni Ikhwan... Keh Keh Keh...

      Padam
    4. Yang komen 48 tu sape? he he he...

      Padam
    5. kih..kih.. takde pasal cari pasal SS... hihihihih.. mana sis JM ni tak masuk2..

      Padam
    6. kak JM , sebok update entry dia , nanti dia mesti jenguk sambil bawa boom

      Padam
    7. bom beserta angkatan perang... hihihihih..

      Padam
    8. Jangan dibawanya robot sekali dah laaa

      Padam
    9. SS yg komen 48 dorsett pink la

      Padam
  12. bulan ni dah masuk balik list... hihihihi... tahniah buat semua... :D

    BalasPadam
  13. ehhh... siapa si paling comel tu??? untung ler teacher tu.. hihihihihihi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. huahuahua.. xkan awak kot ??? wakakak ok jgn marah ye.. gurau2..
      skarang ramai sensitip takot plak itew kalo salah cakap..

      Padam
    2. hahahahaha... xde nak maroh pon teacher.. mood tgh berseri2 ni.. siapa yg sensitip tu.. ehhhh.. :D

      Padam
  14. cantiknya kad kak farah buat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Ash masih mengukuhkan kedudukan... Tahniah...

      Padam
    2. SS: terima kasih xdenya nak kukuhkan kedudukannya

      Padam
    3. TKK: yana semangat dah hilang

      Padam
    4. seru seru biar ia datang balik la.. hehe

      Padam
    5. hahhahhah mai datang yaya seru ni

      Padam
  15. eehehe CT paling last ke ? aiseh.. ingatkan tengah2 sedap sikit duduk dalam carta..

    BalasPadam
  16. tapi tak apa.. akan ku tingkatkan motivasi untuk menaikkan diri dalam carta.. patut syukur tak kena tendang keluar pun da okay..

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom kita share takhta carta bulan ni teacher... hihihih

      Padam
  17. hhuhu bilalah nak rajin hapdet top komentator kat blog sendiri ni..
    kesian kawan2 yang mai.. hurm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah..... saya pon sekrg kelaut nak update top komentor ni.. Kak Farrah jugak yg maintain...

      Padam
    2. ini virus siti la ....dah berjangkit...tak update ah sekarang ni

      Padam
    3. Update cepat nak g bom ni

      Padam
  18. nama saya tersenarai .. yeay!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Farrah. ini entry khas untuk Farrah - http://dorsettpink.blogspot.my/2016/03/planner-acceso-from-famf-tower.html

      Padam
  19. datang lagi nak check ranking ehehe.. lepas ni Ikhwan SS n JM mesti serang Kak Farrah bertubi2.. ehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apaaaa nihhh... Ngumpat2 titew nihhh....

      Padam
    2. ish3xx... patutlah rasa ad org mention nama kiteee je.. hihihih.. ofcozzzz teacher.. :D

      Padam
    3. takleh nak check ranking dah ni.. Big bos outstation pulakk...

      Padam
    4. ok ok nak ikut juga komen kat sini

      Padam
    5. hahah , setiap kali carta gini la gaya nya, pastu pertengahan suam suam kuku, pastu akhir akhir dia kejar mengejar balik

      Padam
    6. Betul kata cik yana tu... aRz jom lepak sekali.. hihihih... layan diri ye big bos takde ni.. hihihi

      Padam
  20. aaaih ranking skarang ni.. baru x mai shari.. dah kena tendang bawah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. relax teacher nanti confirm meletop mcm gunung berapi.. terus ada kat puncak.. :D

      Padam
    2. jeling sebelah , nama kita pon tak ade macam mana? heheh

      Padam
    3. jeling2x... dah ad tu cik yana.. hihihihi

      Padam
  21. tahniah kepada semua....memang hebat semuanya...tak mampu mengatasi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. bak kata kak farrah tak pe tak ada dalam carta . yang oenting kesudian singgah tu :)

      Padam
    2. betul2.. kesudian kita singgah nampu mengukirkan senyuman.. ehhhh tetibakan.. hihihih

      Padam
  22. salam kak farrah ! mai tgk carta sengih sengih hehhee :D

    BalasPadam
  23. jeling SS , Kak siti , KJM hahahah XD

    BalasPadam
  24. Kita tak puas hati...
    apsal ada yang dapat "si paling comel"...

    #DengkiModeTurnOn....

    BalasPadam
  25. Nk kemukakan bantahan ni....

    Hahaha....

    #CariPasalDenganSYM

    BalasPadam
  26. tahniah kpd semua :)
    sungguh best la korang.
    sungguh byk komen.
    aida x terlawan :(

    BalasPadam
  27. wow tahniah buat semua... baru pasan dah lama tak mai ronda kat sini.. huhuhu

    BalasPadam
  28. Tapi rasa macam susah pulak nak tembus carta otai2 kaki boom ni.. hehhe

    BalasPadam
  29. Tahniah smua..kita x trsenarai erkk sobs sobs nangis hhaha
    Apa2 pun da kesemptn pasti lya myinggah cne

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.