NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Ahad, 28 Ogos 2016

Mungkin - Dia Band (Easy Guitar Chords)

Menunaikan permintaan salah seorang adik gehtar yang inginkan kord senang untuk lagu Mungkin, Dia Band, artis di bawah KRU Music ini. This is the transposed version :)


Kord Gitar dan Lirik Mungkin - Dia Band (Easy Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

(Intro)
C F Dm G

C
Mungkin inilah satu cara
F
Tuhan mengajar kita
Dm G
Kenali erti tabah

C
Walau aku amat mencinta
F
Namun hati tak rela
Dm G
Kasihku diperdua

(*)
F Em A
Kamu kamu kejamnya sungguh
Dm G
Membuat aku mengharapkan kamu

(**)
C F
Mungkin belum pernah kau rasa
Dm G
Hati yang berkecai sejuta
Em
Jika ada lain
A
Ku rela kau pergi
Dm
Mungkin cuba
G C F
untuk lebih setia

C
Jika direnungkan kembali
F
Mungkin juga salahku
Dm G
Terlalu mencintaimu

Ulang (*) dan (**)

Am Em

F G
Kenapa kau lukakan hatiku

Ulang (**)

Dm G
Hati yang berkecai sejuta
Em
Jika ada lain
A
Ku rela kau pergi
Dm
Mungkin cuba
G C F
untuk lebih setia



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

15 ulasan:

  1. tak dengar lagi lagu ni.. banyak betul band2 sekarang... berkembangnya industri muzik tempatan.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun baru dengar sebab ada yang request :)

      Padam
    2. banyak sangat , kalau dengar pon kalau yang kuar kat tv kalau tak memang tak tau la

      Padam
    3. "berkembangnya industri muzik tempatan"... Skemanya ikhwan... he he he...

      Padam
  2. Tak pernah dengar lagu ni. Nama band pun tak tahu. Tumbuh banyak dah sekarang..

    BalasPadam
  3. Nyanyi satu lagu tuk mummy plssss..

    BalasPadam
  4. lirik lagu pendek jek senang nak hadam

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...