Jumaat, 16 Disember 2016

Bila Jalan Tak Pakai Mata,...


Kisah pagi Jumaat,..
bila jalan tak pakai mata,
tak pandang-pandang,
tiba-tiba,...
Eh, lantai hilang?!

Gedebukkkkk!
...dan  gempa kecil dirasakan di kawasan berhampiran 😣

Kaki 'terpeleot' :(

Mujur ada PAMOGA ehhhh,... PERSKINDOL!

Selamat Berhujung Minggu!


33 ulasan:

  1. syafikillah... rehat byk2 n mkn ubat jg ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Anies. Alhamdulillah dah leh lari satu padang bola dah,.. ;)

      Padam
  2. Adeh ! apa benda yang ditengok nye tu sampai tak perasan lantai dah tak de... haaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik memang salah lantai. Tak tengok apa2 yang fancy pun masa tuh. Tau-tau lantai tu hilang!

      Padam
  3. Take care Kak Farrah.. speedy recovery.. kalau perlu urut, meh Firah tolong... kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik SS dah ada mesin urut ogawa...
      * jeling jay emm

      Padam
    2. Thanks, Firah. Offer tu valid untuk jatuh lain kali tak?

      Amboi,.orang ada mesin urut ogawa lah katakan,..

      Padam
  4. Balasan
    1. Biasa je, Dylla. Tak panas sangat. But, oklah :)

      Padam
  5. Saya guna satu ni apa entah nama dah lupa tapi panas sangatttt so tengah nak cari brand lain haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eloklah tu,..akak pulak tengah cari yang panas hihihi

      Padam
  6. Balasan
    1. Thanks, Ros. Alhamdulillah dah sihat!

      Padam
  7. Kak farrah.. Semoga akak cepat sihat.. Banyak kan rehat ya.

    BalasPadam
  8. Lantai hilang ke mana? Magic... ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah,..magic betul! Magic camni yang saya tak gemor nih!

      Padam
  9. Mujur gegaran tu x berlaku di Acheh... ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaah nasib baik...kalau tak kesian orang Acheh terima gegaran berganda! ;)

      Padam
  10. Balasan
    1. Thanks so much, Aida. Dah sihat sejahtera dah kakinya :)

      Padam
  11. Balasan
    1. Hehehe dah sembuh sepenuhnya dah :)

      Padam
  12. hadoi lah :)
    moga skang ni da ok ekk...
    lenkali hati2 yer.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi dah ok dah sekarang, Aida. Tulah lain kali mata kena extra luas sikit bukaannya ;)

      Padam
  13. hahah comell la kak farrah ni...
    lantai mane lantaiii...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...