NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 30 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 8 April 2017

Kord Gitar Aku Sanggup - Sufi (Easy Chords)

Selamat berhujung minggu! Hujung-hujung minggu ni tak ada mood nak buat entri baru. Jadi, kita layan chords gitar jelah ye. Lagu Aku Sanggup nyanyian Sufi ni satu lagi lagu untuk halwa telinga kalian yang gemar hits 90-an. Asyik layan Aiman Tino je,...cuba-cubalah dengar Aku Sanggup pula ;) Rasanya pertaruhan Sufi kali ni sesuai dengan kehendak pasaran yang giat mengembalikan kegemilangan lagu-lagu 90-an. Sekurang-kurangnya, lagu Sufi yang ini jauh lebih sedap daripada single pertama ciptaannya yang dibawa semasa final AF. OK, seperti biasa, chords yang sudah ditransposed menjadin lebih mudah. Enjoyyyyyy!


Kord Gitar Aku Sanggup - Sufi (Easy Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

(Intro)
Am Em B7 Em

Em   
Termenung sendu
         Am        
Ratapi luka yang telah terguris
B
Mengejar bayang
Em                          B
Moga terbukanya pintu hati

Em
Rindu saat kita
            Am              
Seperti lalu saling menyayangi
B7            
Namun kau berubah
                            Em 
Tawar hilangnya kasih



(*)
          D            G  
Apa gunanya berbicara
B7                 Em
Jika hati tak sekata
      D                    G
Andainya masih ada cinta
B7
Dengarkanlah


(Chorus)

Em
Sayang
       Am  
Tak usah kau pergi
B7            Em    
Jauh dari diri ini
     Am         Em    
Jika kau mahu aku sanggup
B7              
Rebah melutut merayu


Em
Jiwa
   Am   
Masih mencintai
B                    Em  
Kita punya harapan lagi
Am                       Em
Jika kau mahu aku sanggup
B7                 Em
Mulakan hidup baru

Ulang (*) dan (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.


5 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...