Isnin, 10 April 2017

Terima Kasih Tertunggak - Hadiah Math Challenge Izzeyda

Satu lagi entri penghargaan tertunggak. Kali ini khusus buat Izzeyda, teman blogger dari utara yang sebaya dengan saya. Sekitar bulan Februari, asal ada kesempatan, saya paksa diri untuk blogwalking. Jengah rakan-rakan blogger. Semenjak saya terikat dengan komitmen di Kota B, dah tak dapat nak berblogging, blogwalking dan saling berbalas komen seperti dahulu. Jika dapat tinggal satu dua komen per blog tu dah kira capai targetlah!

Ketika berkunjung ke blog Izzeyda, ada entri Math Challenge. Entri Uji Mindanya di sini. Saja jelah suka-suka saya mengira sama. Playar campur playar,.. playar campur gerudi,...gerudi tolak pemutar skru,...

Rupa-rupanya, jawapan saya betul! Entri keputusan Math Challenge  di sini. Heheheh dan Izzeyda beri ganjaran buat peneka-peneka yang berjaya! Wahhhhh! Tak sangka! Ini rezeki blogwalking terpijak namanya! 😃😃😃

Thanks so much, Eyda. Hadiah wang tunai pemberian Eyda telah selamat akaun saya terima. Moga Eyda dan anak-anak sentiasa berada dalam lindungan-Nya dan dikurniakan rezeki berlipat ganda! Jom terjah blog Izzeyda ramai-ramai! Ada banyak kisah Eyda bersama dua puteranya, reviews tentang tempat dan aktiviti-aktiviti menarik khususnya di belah utara dan macam-macam lagilah. Eyda ni sekarang aktif sertai run tau! Respect betullah! Kalau saya, setakat lari kejar si Yuri tu, mampulah 😆


13 ulasan:

  1. Tahniah Farrah... rezeki untuk farrah

    BalasPadam
  2. Tahniah!! Saya suka jugak bab kira2 ni, tapi ikut mood jugaklaa. Hihi

    BalasPadam
  3. Haa.. Kak Eyda tengah menyusun run.. hee

    BalasPadam
  4. tahniah farrah, rezeki farrah tu

    BalasPadam
  5. best best...
    hahahah dgn ayu ase nak menjawab walupon da terlepas..
    lame da xmngira ni

    BalasPadam
  6. Tahniah!!! syoknya bila menang hadiah kan hehehe rezeki tu.

    BalasPadam
  7. tahniah... best nyerrr dpt hadiahhh

    BalasPadam
  8. Tahniah Farrah....rezeki tu...

    BalasPadam
  9. sempat lagi kak Farrah..hehe. Tahniah!!

    BalasPadam
  10. rezeki kak farrah hehe. tahniahhh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...