NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Isnin, 5 Jun 2017

Chords Memeluk Angin - Rama Eru feat Charly Van Houtten

'Memeluk Angin' merupakan single terbaru Rama Eru. Rama Eru merupakan vokalis kumpulan Phoema yang suatu masa dahulu terkenal di Malaysia dengan lagu Cinta Butakanku dan Wanita Terindah. Kiranya untuk penampilan semula, Rama berduet dengan abangnya sendiri, Charly, vokalis Setia Band.


Chords | Kunci Gitar Memeluk Angin - Rama Eru feat Charly Van Houtten

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

G
Apakah terlalu lama
Em C
Apakah kau jenuh kepadaku
D
Jujurlah padaku

G
Ku tak paksakan kau bila
Em C
Ingin selalu pergi dariku
D
Dan kutahu hatimu

C D
Tak ada aku lagi
Bm Em
Perih yang kurasakan
Am D G
Pengorbananku semua sia-sia

(Chorus)
C
Apa maumu
D
Apa inginmu
B7 Em
Semua hati telah kuberikan
Am
Tapi kurasa
D G
Seperti memeluk angin

C
Kurang apaku
D
Pada dirimu
B7 Em
Sampai kau tak anggap ku ada
Am
Kalau begini
D G
Kita sudahi sahaja

G
Takkan bisa kupaksakan
Em C
Bila ada yang lain di hati
D
Dan itu bukan aku


C D
Tak ada aku lagi
Bm Em
Perih yang kurasakan
Am D G
Pengorbananku semua sia-sia

Ulang (Chorus)


Chords Lagu Setia Band

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

5 ulasan:

  1. belum pernah dgr lagu ni..nk check kt youtube..

    BalasPadam
  2. nak cari lagu ni..rasa macam tak pernah dengar

    BalasPadam
  3. hmmm mmg xknl siapa penyanyi ni

    BalasPadam
  4. Ni lagu penyanyi kesukaan sayelah berasal dari cirebon,jawa barat.Indonesia

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...