NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 32 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 30 September 2017

Kord Gitar Sumpah Cintaku - Asfan Shah | OST Titian Cinta

Bagi yang meminati lagu-lagu Asfan Shah seperti  Alasan untuk Bahagia dan Semua Tentang Kita, pasti kalian akan suka Sumpah Cintaku. Lagipun lagu ni memang tengah jadi siulan hangat! Maklumlah Sumpah Cintaku ini OST Titian Cinta yang jadi kegilaan ramai tu :) Basically, chords ini mudah sahaja. Cuma bagi yang tak biasa dengan Bm tu, sukar sikitlah. Boleh cuba Bm seperti rajah di bawah ni ye.

Kredit

Guitar Chords dan Lirik Sumpah Cintaku - Asfan Shah 
OST Titian Cinta
Lagu & Lirik: Asfan Shah

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

(Intro)
Am F E

Am Dm
Di saat saling mengenali
E Am
Ku tahu cintamu memanggil
F E Am
Dalam perasaan yang tak kaudengari

Am Dm
Lambaianmu di dalam mimpi
E Am
Bayangan senyum bidadari
F E Am
Indah segenap rasa tak terbagi

C G
Belahlah jasadku
Am
Tirai kenanganku
F Dm E
Pasti akan kau jumpa api cinta menyala

Am Dm
Hingga akhir nafas ini
E Am
Sayang sampai akhir pasti
Am Dm
Cintaku tersimpul mati
Bm E
Di syurga tetap kau kunanti
F G Am
sumpah cintaku hanya padamu

Am F E

Am Dm
Di saat saling mengenali
E Am
Ku tahu cintamu memanggil
F E Dm
Dalam perasaan yang tak kaudengari

C G
Belahlah jasadku
Am
Tirai kenanganku
F Dm E
Pasti akan kaujumpa api cinta menyala


(Chorus)
Am Dm
Hingga akhir nafas ini
E Am
Sayang sampai akhir pasti
Am Dm
Cinta tak bisa berganti
Bm E
Sumpah ku hanya kau disisi

Am Dm
Genggam tanganmu yang suci
E Am
Sampai rambutku memutih
Am Dm
Cintaku tersimpul mati
Bm E
Di syurga tetap kau kunanti

F G Am
Ohhhh...ohhh
[sumpah cintaku hanya padamu]


Ulang (Chorus)

F G Am
sumpah cintaku hanya padamu
F G Am
sumpah cintaku hanya padamu


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.


12 ulasan:

  1. Kalau ada gitar boleh cuba dah ni hahahaha..

    BalasPadam
  2. hurm..yang tak tengok drama macam saya kenalah cari kt youtube..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun tak sempat nak ikut sangat drama ni, Sal. Timing tak kena :)

      Padam
  3. sesekali lyn jg drama ni lagu ni pun best

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, saya pun tengok-tengok begitu je bila ada masa. Lepas tu terpinga-pinga sendiri sebab tak faham jalan cerita :)

      Padam
  4. mampu melihat kord gitar tu jer, sebab tak reti main gitar.. citer nih jarang layan, sesekali jer kalau dah berada di depan tv, layan laa jugak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita, Eyda. Selalu time citer tu saya bersiap nak pergi kelas malam. So, tak tengok sangat :)

      Padam
    2. Eyda klu mandi awal, layan juga laa sekejap.. itupun tengok mood juga..

      Padam
  5. Best Chord ni. I nak try dengan PIANo. Thanks Guys

    BalasPadam
  6. kalo lagu2 OST ni slalu CT blur kejap dlu.. sbb x tengok citernya hehe..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...