Wordless Wednesday - Ketahuan

Rabu, November 17, 2021


 



20 ulasan

  1. hahaha... kekadang sy suka jugak layan org yg suka buat cerita fake ni.. saja nk tgk reaksi dia padahal dah tau semuanya auta

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita layankan aja... saya selalu nak tengok juga hala ceritanya melencong ke mana 🤣

      Padam
  2. Layankan aje tak nak jatuhkan air muka mereka. Kesian....

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Dapat dengar lebih banyak version punya cerita, kan? 😂

      Padam
  4. Balasan
    1. Hahahah kita perati je... perati baik-baik! 😁

      Padam
  5. Balasan
    1. Ekspresi tu yang mahal... kena betul hahaha

      Padam
  6. Dengar je. Sembang pigs can fly. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Now pigs and cows can fly... everyone can fly hahaha

      Padam
  7. hehehe... dengar bole percaya tidak...
    kita senyum je la ye :p

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Akak tetap nak kena buat muka gitu hahahah

      Padam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.