Mermazing!

Rabu, November 03, 2021

Mermazing! Ini antara hiasan jurnal atau scrapbook yang baru saya sudahkan. Saya buat dalam satu set. Tema ikan duyung. Mermaid + Amaxing = Mermazing!

Be Bold | Be Brave | Be Brilliant


13 ulasan

  1. Balasan
    1. Comel, kan? Akak tiba-tiba jadi berkenan kat mermaid ni 😊

      Padam
  2. Comelnya mermaid berambut biru. Biasa nampak mermaid rambut merah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah, bila Fiza cakap baru akak perasan! Biasa mermaid rambut merah … macam Ariel tu kan 😊

      Padam
  3. Ok bayangkan ammi yg jadi mermaid.. Menangis org taknak tengok haha

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.