Wordless Wednesday - Canelé

Rabu, Januari 26, 2022

 


Canelé Burrow



18 ulasan

  1. Balasan
    1. Memang sesuai namanya canele kan, Cik Nor :)

      Padam
  2. Tak pernah makan. Pasti sedap bukan? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap untuk tekak akak. Moga satu hari ada rezeki untuk Fiza rasa pastri Perancis ini :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Sedap lagi kalau kita lawan dengan kopi, Ayu :)

      Padam
  4. tk pernh try lg...ada tgk kwn2 share juga..ada yg kata sedap..ada yg kata biasa2 je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada rezeki boleh cuba, mama tisya. Saya suka kontra kenyal kulit luar dan lembut isi di dalam. Bagi saya sedaplah. Bagi sesetengah orang tekstur kulit luar tu kurang kena dan dirasakan agak pahit. Kena cuba dulu, tengok kena dengan selera atau tidak :)

      Padam
  5. tak pernah makan, tengok dan dengar pun.

    BalasPadam
  6. Kena cari apa maksud canele.

    BalasPadam
  7. pernah makan..itu pun sebab ada org bagi kat adik ipar tapi sefamily dia tak reti makan..jadi dia pass ke ammi dan alhamdulillah selesai

    BalasPadam
  8. manis tak kak? saya kurang arif bab desert omputih ni

    BalasPadam
  9. Comelnya.
    Kalau ada rezeki nak cuba juga.

    BalasPadam
  10. pastri ye kak.. nampak menarik..

    BalasPadam
  11. alamak.
    aida ni org kampung.
    apa tu farrah ? :)

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.