Nanti ada rezeki boleh cuba, mama tisya. Saya suka kontra kenyal kulit luar dan lembut isi di dalam. Bagi saya sedaplah. Bagi sesetengah orang tekstur kulit luar tu kurang kena dan dirasakan agak pahit. Kena cuba dulu, tengok kena dengan selera atau tidak :)
PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.
Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.
namanya seindah rupa
BalasPadam❤️
Memang sesuai namanya canele kan, Cik Nor :)
PadamTak pernah makan. Pasti sedap bukan? :)
BalasPadamSedap untuk tekak akak. Moga satu hari ada rezeki untuk Fiza rasa pastri Perancis ini :)
Padammcm cedap jer...emm
BalasPadamSedap lagi kalau kita lawan dengan kopi, Ayu :)
PadamMenarik juga ni.
BalasPadamHeheheh menarik untuk anak tekak :)
Padamtk pernh try lg...ada tgk kwn2 share juga..ada yg kata sedap..ada yg kata biasa2 je
BalasPadamNanti ada rezeki boleh cuba, mama tisya. Saya suka kontra kenyal kulit luar dan lembut isi di dalam. Bagi saya sedaplah. Bagi sesetengah orang tekstur kulit luar tu kurang kena dan dirasakan agak pahit. Kena cuba dulu, tengok kena dengan selera atau tidak :)
Padamtak pernah makan, tengok dan dengar pun.
BalasPadamKena cari apa maksud canele.
BalasPadampernah makan..itu pun sebab ada org bagi kat adik ipar tapi sefamily dia tak reti makan..jadi dia pass ke ammi dan alhamdulillah selesai
BalasPadammanis tak kak? saya kurang arif bab desert omputih ni
BalasPadamoooo dessert omputeh ek?
PadamComelnya.
BalasPadamKalau ada rezeki nak cuba juga.
pastri ye kak.. nampak menarik..
BalasPadamalamak.
BalasPadamaida ni org kampung.
apa tu farrah ? :)