Wordless Wednesday - MINI

Rabu, Januari 05, 2022

 

Rafael Selgado Refined Olive Pomace Oil Blend with Extra Virgin Olive Oil 40ml


13 ulasan

  1. yg kat kiri & kanan tu comel sgt...

    BalasPadam
  2. Comel dengan mini, nampak olive oil rasa healthy. Salam Rabu Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe terus rasa healthy, kan?
      Saya datang balas komen dah hari Khamis. Hope you had a wonderful Rabu, babYpose 😊

      Padam
  3. Balasan
    1. Kasi can dua tu buat kemunculan istimewa 😊

      Padam
  4. Tengok Olive Oil ni ada banyak jenis dan kegunaan lain lain. Tapi yang pasti ianya sihat... :)

    BalasPadam
  5. Mike Mazowski!! Sebut dengan nada Boo. Tapi tak secomel Boo la

    BalasPadam
  6. Siap bawak geng tu. Comel gengnya pun :)

    BalasPadam
  7. cute botol tu, farrah!
    nak sebotol :) ha ha ha ha...

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.