Wordless Wednesday - Mulia

Rabu, Ogos 17, 2022

 

Kredit: Petuah Guruku


20 ulasan

  1. subhanallah...moga kita pun boleh mcm ni jugak one day..in sya Allah

    BalasPadam
  2. Semoga boleh lakukan. Aamiin.

    BalasPadam
  3. Mulianya seseorang yang ada sifat2 begini

    BalasPadam
  4. zaman sekarang ramai tunjuk kaya hakikatnya banyak hutang. adeh

    BalasPadam
  5. Subhanallah, mulianya sifat orang begini..Semoga kita semua juga tergolong dalam orang bersifat baik..amin

    BalasPadam
  6. 3 Sifat yg paling sukar
    nk lg zaman skrg...mcm2 tafsiran org

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, Cik Nur. Harap kita semua dapat didik sifat2 mulia ini dalam diri.

      Padam
  7. nombor 2 tu agak susah ye, I kalau boleh nak orang tahu I tengah marah hahaha

    BalasPadam
  8. susah nk jumpa ketiga2 ni pd seseorang

    BalasPadam
  9. No. 1 & 3 tu menunjukkan "jangan ada sikap suka meminta"... no. 2 tu susahnya nak dibuat

    BalasPadam
  10. No 2 tu susahnya nak buat..
    Bila marah tu memang nak orang tahu kita tengah marah..

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.