Wordless Wednesday - Kek Cawan Kopi

Rabu, November 09, 2022


Coffee cupcakes with coffee frosting 🧁 

9 ulasan

  1. Menarik rupa dan rasanya. Agak lama juga tak makan cupcake. Banyak pilihan pemanis mulut zaman sekarang, hampir hampir lupa dengan cupcake.

    BalasPadam
  2. Terbau aroma kopi sewaktu dibakar dalam oven. Nikmatnya!

    BalasPadam
  3. Nasib baik isteri saya pandai buat kek.. Roti, kek, boleh buat sendiri. Malah donut yang viral tu pun, donut red velvet pun dia dah buat. Sedap. Makan sendiri² anak beranak je

    BalasPadam
  4. wahhh sedapnya! sy pantang dgr kopi2 ni.. hihi

    BalasPadam
  5. comels !
    aida ni lama giler tak buat muffin coklat.
    tapi kalau buat, aida jadik mandor aje, farrah.
    nurin and syuhada yg godek bahan. amik bahan :)
    diorang minat alhamdulillah.

    BalasPadam
  6. Sedapnya.. Apa sahaja yang ada kopi pasti best.. hehehe

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.