728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 22 November 2014

Selamat Ultah, Uje & Bott!

Happy Birthday!

22 November 2014
Hari ni hari ulang tahun kelahiran Uje & Bott! Time to celebrate! Akan berkumpul untuk small get together birthday lunch.

♪Tanjoobi omedeto♩
♩Tanjoobi omedeto♪♬
♩♬Tanjoobi omedeto Uje & Bott♬
♬Tanjoobi omedeto♪


Dear Uje & Bott,
Happy Birthday! Dengan bertambahnya usia, moga kalian berdua akan lebih menyayangi Allah dan disayangi Allah, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang sempurna dan hidup yang barakah.

Another great year ahead! Insya-Allah :)


34 ulasan:

  1. selamat ulangtahun buat mereka..buat majlis kecil-kecilan pun pasti bermakna kan kak farah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Wana. Yang penting masa yg diluangkan bersama. Insya-Allah akak akan sampaikan wish Wana pada mereka :)

      Padam
  2. Happy birthday to both of ue ~ may Allah bless ue owez...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Firah. Insya Allah akak akan sampaikan pada birthday boy & girl :)

      Padam
  3. tanjoobi omedeto tu bahasa apa?hehe

    BalasPadam
  4. Haha..bhse mne nie? 1st tym dgr nie..hoho
    Hepi bday!
    Belog Miss Balqis

    BalasPadam
  5. bahasa pa tue... cara nyanyi macam kita nyanyi selamat hari jadi ka..

    selamat hari jadi buat mereka berdua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah. Tu lagu Happy Birthday dalam bahasa Jepun. Sama je cara nyanyi :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Thanks, nanti akak sampaikan. Insya-Allah :)

      Padam
  7. Seyes kreatif.
    K.Farrah, tulisan Happy Birthday tu buat macamana?
    Cop ke tampal?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks for the compliment, Shikin. 'Happy birthday' tu pakai cop :)

      Padam
  8. sama birthday Uje dengan Bott.
    happy birthday untuk adik dan kawan akak. may Allah bless :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, budak. Insya Allah akak akan sampaikan pada mereka.

      Padam
  9. ok, saya dah baca komen so saya tau tu bahasa jepun. hehe. ultah tu pun bahasa jepun ke kak farrah? maksud dia, hari jadi? kan kan. sebab takde orang tanya lagi. hehe. aci tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aci je...ultah tu singkatan utk ULANG TAHUN hihih bawak angin Indon sikit :)

      Padam
  10. sejak tinggal kelas jepun lama dah tak encounter lagu besday versi jepun hahaa.. happy belated birthday..!! for those yang terlibat heheheks..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Arigato gozaimas, CT chan! Insya Allah, akak akan sampaikan belated birthday wish CT pada mereka.

      Padam
  11. eh, comel juga pakai button kan. x terfikir pula. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam2 kraf boleh buat guna butang, Amy. :) Tapi kena ada stok butang yang varieties la..

      Padam
  12. and happy belated birthday to them :)

    BalasPadam
  13. Selamat ultah? :o
    selamat ulang tahun kelahiran kepada mereka :)

    BalasPadam
  14. Oooo bahase jepun ke.. kalu bahase korea tau laaa... ececeeehhh hepi belateday for both of them kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Ayu. Nanti akak sampaikan ye..Insya Allah :)

      Padam
  15. Happy belated birthday buat mereka! May Allah always blessed them both. Amin.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...