Selasa, 3 Februari 2015

Utusan Kasih Cik CT Humairah

Dapat kiriman daripada CT ni dari minggu lepas lagi. Tetapi, baru sekarang berkesempatan nak buat entri penghargaan. CT hantar hadiah sebab saya jadi antara pengomen terbanyak di blognya - Siti yang Menaip. Susah-susah aja, dik. Anyway, akak benar-benar hargainya. Dapat keychain dari Kuching, pelekat cermin 'Jangan Lupa Tutup Aurat' and a lovely note from her.

Key-chain, Sticker from CT =)
Apa lagi,... dapat gifts sebegini, tempatnya di Bloggers' Board sayalah.

Dah terpampang di board!

Akak dah re-arranged sikit board tu. CT dok satu lot dengan Sis JM & Shikin. Sticker 'Jangan Lupa Tutup Aurat' pula akak nak tampal kat cermin di dewan tuisyen. Jadi penyeri. Cermin tu biasa guna untuk latih pronunciation budak-budak. Biar setiap kali diorang mengadap cermin, boleh baca kata-kata nasihat Mak Ti.  

Thanks so much, CT! Moga CT sentiasa diberi kelapangan untuk setiap urusan dan dikurniakan rezeki yang melimpah-ruah oleh Allah. Moga 'fwenship' kita akan terjalin dengan lebih kukuh :)

Bagi yang belum mengenali CT, rajinkan jari telunjuk anda, klik sini - Siti yang Menaip


69 ulasan:

  1. Tahniah kak Farrah... Cantiknya bila akak letak kat board macam tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Rose. Heheeh tiap2 hari leh pandang board dan ingat kawan2 :)

      Padam
  2. wahh bestnyaa. siap ada board lagi. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Board tu saja2 buat, Rafzan. Nak hargai pemberian rakan2 blogger :)

      Padam
  3. wahhh. tahniahh kak farrah. macam dah nak penuh aje board tu. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Board tu kecik je, Nani. Ada 4 'lot' semuanya. Lot yg kat atas tu dah nak penuh dengan mementos from Shikin, Sis JM & CT :)

      Padam
    2. K.Farrah, sila berkunjung ke Daiso semula. Hik3.

      Padam
    3. Rafzan, kalau nak belajar buat benda2 kreatif ni boleh selalu rujuk blog k.Farrah tau. Macam2 ada. Banyak alatan kraf yang saya x pernah dengar jumpa kat sini.

      Padam
    4. Shikin, ada dua 'lot' lagi yg kosong :)
      Masih ada ruang lagi,..

      Padam
    5. OIC. Apa saya nak bagi k.Farrah lagi ea? No idea lah. Sebab x pi jalan-jalan sangat.
      Nanti boleh naik board lagi.

      Padam
  4. cantiknyee.. lame dh tak bom rumah kak siti gojes nie.. nantikan kemunculan anis ye kak siti..hihihi.. :D

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah!! seronok kan dapat kenal rakan blogger yg baik hati dan pemurah...siapa lah yg tak kenal CT ih :-) Begitu juga Farrah..pemurah dan baik hati juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, itulah antara pengalaman manis sejak 'bergelumang' dalam dunia blogging ni hihihi

      Padam
    2. adus adus.. lenguh haih kembang idong..

      Padam
    3. CT, ambik cloth peg buat kepit hidung.

      Padam
  6. Nampaknya Farrah perlu tambah size blogger's board tu :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak tambah besor mana lagi JM? tumpang smpi ke dapur blog JM boleh?

      Padam
    2. Hehehe board tu ada 4 panel. Saya baru guna 2 je...ada banyak space lagi :) nanti klu tak cukup, kita tumpang dapur akak JM & SS ye :)

      Padam
    3. kalo tumpang dapur.. huurm..
      makan sekalilah =)

      Padam
    4. Jauh tu sampai rumah k.JM.
      Rasa nak jumpa u olzzz lah tapi segan.
      Kita tinggal bukan jauh sangat.
      SS tu xpe, dia boleh datang KL dari Johor dekat je kan,SS. Tak pun naik flight.

      Padam
  7. bhahahaa alamak jelas pulak nampak nak tulis nama Kak Farrah tu tak muat =P sebab da tampal sticker dulu hakhak.. lupa ada double 'r' itula jadinya sempit.. yeaaaaay akhirnya namaku naik di board Kak Farrah yaaaabedabedu.. Kak Shikin n Kak JM memang rajin memberi.. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. CT cakap baru akak tau. Tak perasan pun. Nampak cantik berseni je. Akak senyum masa tengok tulisan 'vibrate' pada nama akak. Terima kasih daun kelafi ye, CT cayang :)

      Padam
    2. Ini dah bukan utusan lagi dah ni... Dah penyerahan harta karun dah nih... I is jeles.... He He He...

      Padam
    3. tulisan vibrate belajar time sek rendah dulu.. tu la kot antara bakat terpendam hahaha..

      SS : bhahaha.. nanti CT send telepati kat SS k.. lagi direct menusuk kalbu..

      Padam
  8. wah....!!!! bestnya dpt hadiah... ct ni pun memg rajin BW. sekali dia serang blog tak ter balas,..hehe... by the way, nice meeting u too kak farrah =)

    zinziemeewah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang betul. Kebanyakan tetamu tower akak ni memang rajin2 belaka. Nice meeting & knowing u too :)

      Padam
  9. wahhh cantiknya.... tahniah akak.... ekin jah tak bagi akak apa2 akak top comment blog ekin gak tu... terima kasih akak sudi komen blog ekin tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alahhhh jangan cakap begitu. 'Fwenship' kita yg important, bukannya barang/hadiah. Itu sekadar tanda ingatan, buat kenang-kenangan.

      Padam
    2. betul tu Kak Ekin.. kalau diukur dengan pemberian huurm x bestlah.
      dah jadi salah dah tu motif utama berblogging.. ini semua bonus =)
      memeriahkan lagi bonding..

      betoi dak Kak Farrah ?

      Padam
    3. betul2 tu kak farah n CT.... dah cukup baik CT n kak farah komen di blog ekin.... CT lagi kena bom siap bila komen... hahhahaha... rindu nak kena BOM la pulak...

      Padam
  10. tahniah farrah dari kaknoor wah!! dah penuh tu nampak nya

    BalasPadam
  11. salam kenal ... itulah keseronokan berbelog . sahabat tanpa sempadan .

    BalasPadam
  12. wahh ada bloggers boardd menarikknyaa :)
    bestt bilaa dapat friends daripada rakan blogg :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best, Farhanah. Idea nak buat Bloggers' board ni muncul lepas dpt kiriman drpd rakan2 bloggerlah :)

      Padam
  13. Balasan
    1. Alhamdulillah, thanks Cik Fafa :)

      Padam
  14. bestnyer dpt hadiah dari rakan2 kan...sy tumpng gumbira....heheheheh

    BalasPadam
  15. wah, bestnya..tahniah akak..makin berseri dah board akak tu dengan 'hadiah' dari kawan2..alhamdulillah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Wana. Setiap kali lintas depan board akan senyum teringatkan pengirim2 nya :)

      Padam
  16. wah farra..makin meriah board tue farra..tahniah ya..

    BalasPadam
  17. comel keychain kucing tu.. yuhuuu

    BalasPadam
  18. tahniah kak Farrah.. makin meriah laa board kak Farrah..

    BalasPadam
  19. Tahniah akak..!! akak kan memang rajin.. tu yang ai like...

    BalasPadam
  20. Eh.. akak, semua hadiah akak dapat sekreatip akak... sonoknye...

    BalasPadam
  21. Tahniah k.Farrah.
    Saya pun baru dapat hadiah dari adik CT kita kat klinik tadi. Comel kan kucing tu.
    Tapi xde board macam akak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. asal abam posmen masuk klinik mesti tahu dah kan surat sapa sampai hehe..
      doctor paling femes mesti Kak Shikin kat klinik tu..

      Padam
  22. Ala. ole-ole dari arzmoha tak ada lagi

    BalasPadam
  23. wahhhh meriah board kak farah! suka ana tengok haaa hehe

    BalasPadam
  24. Alhamdulillah murah rezeki kak Farrah :)

    BalasPadam
  25. nanti akak buat entri siapa paling banyak kat board tu..hahaha.. saya bolh agak siapa calon2nya..hehehe.
    tahniah dpt tambah koleksi..! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak JM la pemenangnya.. CT baru dapat menyelit situ hehe..

      Padam
  26. tahniah kak farrah...
    heehe pasni nak buat cm ct gak la..
    nak suh kak farrah tampal keychain ayu pulak

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...