728 x 90

Khamis, 14 Mei 2015

Chords Biar Saja - De’Meises

De’Meises - Biar Saja (Easy Guitar Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

( i )
C G Am Em
Entah angin apa yang telah membuatmu
F C Dm G
Tiba-tiba saja membenciku
C G Am Em
Bagaimana lagi ku fahami kamu
F G C
Tak cukupkah pengorbananku

( ii )
Am Em G
Dan memang terkadang kamu membingungkan
Am Em Dm
Kemarin katanya sayang, hari ini hilang

(Chorus)
C G Am
Biar saja cinta pergi sekali ini
F G C
Biar saja nanti pun datang lagi
C G Am
Biar saja tanpa rindu sekali ini
F G C
Biar saja sementara sendiri

Ulang ( i ) dan ( ii )
Ulang (Chorus)

C G Am Em
Biar saja, Biar saja, Biar saja, Biar saja
F G C
Biar saja sementara sendiri

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

35 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kat radio skrg dah selalu berkumandang lagu ni :)

      Padam
  2. nak tunggu akak payung satu lagi.. hehe

    BalasPadam
  3. Lama xlayan lagu dari dmasiv ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dmasiv dan De'Mesis dua kumpulan berbeza, Ekin. Lama tak dengar lagu2 yg mana?

      Padam
    2. Ooo tertukar hahahaha... ingatkan dmasiv gara taip mata ngantuk gitu la

      Padam
  4. my fav song ni tapi kite tak pandai petik gitar.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Petik jari pandai tak? Ha Ha Ha...

      Padam
    2. "Kemarin katanya sayang, hari ini hilang"... He He He... Hilang ke mana?

      Padam
    3. Intan, tak pandai petik gitar tak pe....leh nyanyi sama-sama :)

      SS, entahlah. Hilang ke mana ya? ;)

      Padam
  5. Biar saja, Biar saja, Biar saja, Biar saja.... Biorrrr diaaaa... He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu dia....BIAQ PI kata Zarul. Hihihih

      Padam
  6. De’Meises - Biar Saja ? x pernah dgr sob sob sob...sempat tak sempat nk layan radio

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, sis! Nanti ada masa lapang, terdengar lagu ni ingat kat saya ye.

      Padam
  7. Lagu baru ka? tak penah dengo pon..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Skrg tgh hit kat Malaysia. Tapi rasanya lagu tahun lepas :)

      Padam
  8. wana suka lagu2 de'meises.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Byk gak lagu diorang yg popular kat sini kan...

      Padam
  9. de'meises ni pernah nyanyi lagu apa eh?

    BalasPadam
  10. bila kak farrah share chord guitar.. I surrender sebab tak paham.. nak nyanyi lagu pun xtau.. buka video u tube aja laaa..
    hehee

    BalasPadam
  11. Suka lagu ni..
    Selalu dengar kat radio..
    Relates with my life..

    BalasPadam
  12. Ala, kalau bab2 lagu Cik Mimie ketinggalan sikit sebab mmg jarang dgr radio..hahah

    BalasPadam
  13. Kak Farrah !! i hev good news..!!
    CT tahu lagu ni hahaha.. ok tu je..

    BalasPadam
  14. Lagu ni besttttt.. Hihihi..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...