728 x 90

Rabu, 22 Julai 2015

Chords Semua Tentang Kita - Asfan (Easy Chords)


Kord Gitar dan Lirik Lagu Semua Tentang Kita - Asfan

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


Am E
Ku biar saja waktu ini membalasnya
Dm G
Erti rindu erti mencinta
C E
Menutupi segala gelisah


Am E
Kau juga sama ada rasa tentang kita
Dm G
Tapi hati enggan mendua
C E
Biar sengsara hati kan merana


F G
Ingin aku hapus segala
F E
Tak bisa jua melawan cinta


(Chorus)
Am Dm
Tuhan tolonglah
G C
aku mencintainya
A Dm
Sungguh hatiku berbalah
F E
setelah cinta diuji


Am Dm
Runtun jiwaku
G C
tulus mencintaimu
A Dm
Jujurlah pada hatimu
F E
Oh Tuhan tetapkanlah
Am
semua tentang kita
F
Ohhhh (semua tentang kita)


Am E
Benci juga rindu senantiasa merasukku
Dm G
Sulit untuk ku melafazkan
C E
Diri tanpamu tiada berdahan


Am Dm
Tuhan ohhhh tolonglah
G C
aku mencintainya
A Dm
Sungguh hatiku berbalah
F E
setelah cinta diuji


Am Dm
Runtun jiwaku
G C
tulus mencintaimu
A Dm
Jujurlah pada hatimu
F E
Oh Tuhan tetapkanlah
Am
semua tentang kita
Am
semua tentang kita
Am
Semua tentang kita


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

29 ulasan:

  1. "Diri tanpamu tiada berdahan" ...fuhh!!!! dasyat ni...tempat bergantung lah ni....ada siapa2 yg jadi tempat bergantung JM tak...ada yang sudi kih kih kih

    BalasPadam
  2. sis JM mmg x faham lirik lagu ni..ini lagu org frust bercinta or sedang di lamun cinta ye dak Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia suka kat perempuan tu. Perempuan tu pun sama. Tapi perempuan tu dah ada orang lain. Huhuhu tu yg dia meracau seorang nak something yg pasti antara mereka berdua ;)

      Padam
    2. kak.. akak kena tengok MV dia kak..
      dua perempuan brebot sorang laki kak.. over sngat tau..

      Padam
    3. Hahaha.. okey!

      Kena me YouTube kan diri ni.... heee

      Padam
    4. Ok kena tengok ni. Boleh buat bahan gelak :D

      Padam
  3. Balasan
    1. Lagu Asfan ni memang banyak jiwang2, eyda :)

      Padam
    2. Sekali sekali layan jiwang.. hahaha

      Padam
  4. tak pernah dengar lagu ni...nampak nau dok dengar lagu raya je..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukak radio pun lagu raya je ada..

      Padam
    2. Takpelah...raya kan sebulan :)

      Padam
  5. hahaha..macam biasa tak dengar lagi lagu ni.. =_="

    BalasPadam
  6. CT pi cari mv dia.. amboi dramatik abes.. ahahhaa.. ada eh sindiket tu kat mesia..
    kalo Korea caya gak hehee.. tapi lagu so so saja.. eh ttb kritik lagu lak =P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tak salah kalau tetiba jdi pengkritik ;)

      Padam
  7. Teringin nak pandai main gitar...

    Pandai main lagu birthday ja..

    Tu pun, terkadang tersasar chord nya.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jadilah! Gitar ni susah pada mula2 je. Then, kalau rajin praktis dah boleh main macam2 lagu dah :)

      Padam
  8. nama penyanyi pernah dengar lagu tu xrajin dengar la pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok nanti ekin dengar bila rasa free nak layan lagu hihihi

      Padam
  9. Balasan
    1. Tak sesedih lagu alasan utk bahagia :)

      Padam
  10. Asfan ni sape lak
    artis baru ke?
    hee cm best je lirik dia nia
    hahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Artis lama,..dulu fohpular ngan lagu alasan utk bahagia :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...