728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 24 Ogos 2015

Antara Cinta Kita Berdua - Charly Setia Band (Easy Chords)

Ini bukan single terbaru Setia Band, rasanya lagu ni belum officially release. Tajuk pun saya tak berapa pasti. Ada yang kata 'Antara Cinta Kita Berdua'. Ada yang claimed 'Sudah Bukanlah Milikku'. Tetapi, dah bergegar inbox e-mail saya dengan adik-adik 'gehtar' yang minta chords lagu ni. Saya dengar terus jatuh cinta. Rasanya lagi best daripada Pengorbanan Cinta.

Nah, anak-anak Setiaku,...chords mudah 'Antara Cinta Kita Berdua' nyanyian Charly untuk kalian. Kord asalnya A, tetapi sudah ditukar ke C. Enjoyyyyy!


Kunci Gitar dan Lirik Padahal Aku Setia (Antara Cinta Kita Berdua) - Setia Band

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
C Em Am F G C

C          F
Kau adalah darahku
G                                                 C
kini kau telah ajukan tuk berpisah dariku
            Am                  Dm
dan rasakan, rasa sakitnya hatiku
              F                                              G
kerna kau telah slalu salah tuk menilai diriku

ohhh..

F                                        G

ku tak sanggup melupakan dirimu
            C         Em               Am
kehilangan dirimu melumpuhkanku
F                                            G
kau menganggap ku tak bisa setia


(Chorus)
C                                 G
antara cinta kita berdua 
A                                       Dm
berakhir dengan cerita duka
F                                                  Em      Am    
perpisahan tlah membuat jadikan dirimu
                 Dm
sudah bukanlah milikku
                  G
sudah bukanlah milikku


 
C                                 G
antara cinta kita berdua 
A                                       Dm
berakhir dengan cerita duka
F                                                  Em      Am    
perpisahan tlah membuat jadikan dirimu
                 Dm
sudah bukanlah milikku
                  G
sudah bukanlah milikku

Ohhhh....ohhhh..ohh yeaaa

C Em Am G Dm G
ohhh..

F                                        G

ku tak sanggup melupakan dirimu
            C         Em               Am
kehilangan dirimu melumpuhkanku
F                                            G
kau menganggap ku tak bisa setia

C                                 G
antara cinta kita berdua 
A                                       Dm
berakhir dengan cerita duka
F                                                  Em      Am    
perpisahan tlah membuat jadikan dirimu
                 Dm
sudah bukanlah milikku
                  G
sudah bukanlah milikku


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

19 ulasan:

  1. Tak pernah dengar lagu nie. Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagu ni viral di youtube je, KTC. Tak keluar radio pun :)

      Padam
  2. wahh pandainya main gitar tuuu., layannn ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Asal keluar bunyi je, wak. Tak leh lawan anak wedok wak main piano :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Hikhik jauh dari pakar....tukar chord pun terkial-kial lagi :)

      Padam
  4. jujur saya katakan
    lagu ni saya tak penah dengar =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagu ni baru dua minggu lepas released secara tak official. Kat youtube ada.

      Padam
  5. Cikgu ceketed...bila nk petik utk sis JM dgr nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. JM nak x dgr sy petik jari??? hahahaahahha

      Padam
  6. tak pernah dengar.. nak kena cari laa lagu nih..

    BalasPadam
  7. Ni lagu baru ker FM....pandai FM main gitar...kalau Diana...1 code gitar pun tak tau...hihi

    BalasPadam
  8. lagu apa ni. baca lirik tak dapat tangkap lagu apa

    BalasPadam
  9. Xpernah dengar lagu ni...

    BalasPadam
  10. Layan Kak Farrah goreng :) hehehe

    BalasPadam
  11. jot down lagi lagu2 baru dari Kak Farrah..

    BalasPadam
  12. xpernah dgr
    tp lirik dia sedih btl
    tentang perpisahan..
    heeheh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...