NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 17 Februari 2014

Cara untuk Clear History & Clear Cookies & Data pada i-Pad

Untuk  Clear History & Clear Cookies & Data pada i-Pad kalian, mudah sahaja. Ikut langkah-langkah di bawah ye.

  1. Pergi ke 'Settings'. Cari ikon 'Safari' pada panel sebelah kiri.
  2. Klik pada ikon dan lihat menu. Pada bahagian bawah, cari butang 'Clear History' atau 'Clear Cookies & Data'. Klik butang yang berkenaan.
  3. Satu paparan akan muncul untuk pengesahan. Pilih 'Clear'. Selesai.

4 ulasan:

  1. nice..sebelum ni tak pernah tau pun...tau guna je..hehe

    BalasPadam
  2. akk tak penah buat pun...nape ek kalau tak buat?

    BalasPadam
  3. @fatin aziz
    Akak pun bila browsing macam lambat baru terhegeh2 cari cara nak clear cookies & data nih

    BalasPadam
  4. @msredcheesecake buat ni ala-ala utk ringankan i-pad - cepat sikit bila browsing

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...